• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

13 mei World Fair Trade Day

03 april 2023

Elk jaar op de tweede zaterdag van de maand mei organiseert de World Fair Trade Organisation (WFTO) de World Fair Trade Day. Fairtrade bedrijven over de hele wereld produceren en verhandelen goederen op een manier die in het teken staan van werken aan een betere wereld. Fairtrade bedrijven hergebruiken materialen en dragen met hun manier van ondernemen bij aan een eerlijke manier van handelen. Het zijn sociale ondernemingen die de belangen van werknemers voorop stellen.

Full Circle van Bron

Het Nederlandse sieradenmerk Bron werkt met fair trade goud en edelstenen voor hun collectie Full Circle. Het is de eerste duurzame collectie van Bron waarbij alle stukken zijn gemaakt met prachtige, natuurlijke saffieren uit Madagaskar. Van de aanschaf tot de verpakking van deze droomstukken staan fair trade, duurzaamheid en respect voor de natuur voorop. Naast Full Circle lanceert Bron de nieuwe collectie Fruits de Mer.

De nieuwe ‘Fruits de Mer’ collectie van Bron

De Fruits de Mer collectie van Bron is kleurig en levendig, en perfect voor de zomer. Maak deze zomer indruk met sieraden in kleuren die je doen denken aan een heldere, diepblauwe zee en bounty eilanden vol kleurige bloemen. De nieuwe Bron-collectie bevat ringen, hangers, armbanden en oorsieraden waarin turkoois en amazoniet, Zuidzeeparels en diamanten de hoofdrol spelen. Bron liet zich voor deze collectie inspireren door de glinstering van zeewater, het geluid van de branding en zacht glinsterend zand dat uitnodigt tot een strandwandeling op blote voeten. En na afloop in een strandpaviljoen genieten van bubbels en een vers plateau ‘Fruits de Mer.’

 


 

Roségouden Bron Reflex armband met diamant ‘Fruits de Mer’

Roségoud als een ondergaande zon en 8 schitterende diamanten (0.21ct G/SI1) in een armband met organische vormen als golven over het strand, geven deze armband uit de zomerse ‘Fruits de Mer-collectie’ een zinnenprikkelende uitstraling. Combineer de armband met meerdere armbanden voor een uitbundig zomerse look.

 


 

Bron Fruits de Mer

Bron Joy armband ‘Fruits de Mer’ met een mix aan diamanten

In de kleuren van een mooi zandstrand schittert deze roségouden armband met fijne ronde elementen waarin witte diamanten en champagne diamanten zijn verwerkt.
 
 
 


 

Bron Fruits de Mer

Bron Confetti Carousel Hanger met toermalijn en saffier ‘Fruits de Mer’

Met al haar kleuren en haar ronde vormen doet deze Bron pendant denken aan een carrousel vol kleuren.
Elf edelstenen schitteren in de mooiste tinten – van zonnig geel en oranje en blauwgroene tinten van de zee tot suikerspin roze en violet.
 
 


 

Bron Fruits de Mer

Bron Sushi oorsieraad met turkoois ‘Fruits de Mer’

Haar intrigerende blauwe kleur turkoois doet denken aan tropische zeeën en bounty-eilanden om op weg te dromen. Turkoois wordt ook wel ‘de steen van vriendschap’ genoemd. Een mooie gedachte wanneer u deze roségouden oorhangers met turkoois en diamant wilt schenken aan een bijzondere vrouw in uw leven.

 
 


 

Bron Fruits de Mer

Bron Sushi ring met gekleurde stenen ‘Fruits de Mer’

Opvallend turkoois en amazoniet – de brutaalste tinten van aqua – vormen een mooi contrast met de lila amethist en saffier in snoep roze in een roségouden ring uit de nieuwe ‘Fruits de Mer-collectie’ van Bron. Combineer de ring uitbundig met meerdere sieraden uit de Bron-collecties. De zomer is er om te flaneren!

 

Bekijk Bron collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram