• Juwelier in Haren - Groningen
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

Verzending / retour

Kan ik mijn product terugsturen?

Wij hopen uiteraard dat u helemaal tevreden bent met het product dat u bestelde. Als dat onverhoopt niet zo is, of u heeft nog een vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Doet u dat wel zo snel mogelijk. Er is een zichttermijn van 14 dagen op alle aankopen. Binnen deze periode kunnen producten altijd worden geruild of geretourneerd. De zichttermijn gaat in op de dag nadat u uw product hebt ontvangen, dus nog niet op de leverdatum zelf.

Hoe kan ik gebruik maken van mijn herroepingsrecht?
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld een e-mail te sturen naar webshop@ha-juweliers.nl of u kunt gebruik maken (per e-mail of per post bijvoorbeeld) van het model retourformulier, dat met de bestelling mee wordt gezonden. Na herroeping heeft u nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Wilt u eventuele extra’s, die u van ons cadeau kreeg bij uw bestelling, ook terugsturen met de retourzending?

Download modelformulier voor herroeping

Wat is het adres waar ik mijn product naar kan terugzenden?
Dat adres geven we ook aan op het ‘retourformulier’ dat u per e-mail krijgt, als u aangeeft te willen ruilen of retourneren.
Het is: HA-Juweliers, Rijksstraatweg 170 9752 BN Haren.
Bij een retourzending kunnen wij niet meer verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele schade of diefstal tijdens de verzending. Tijdens de verzending aan u was dat nog wel zo; de bestellingen die wij als pakket opsturen met PostNL zijn altijd verzekerd, tot het moment dat u ze in ontvangst neemt.

Welke producten kan ik niet terugsturen?
Er zijn een paar uitzonderingen op het recht om te retourneren. De zichttermijn is niet van toepassing op vermaakte artikelen en producten die speciaal voor u gemaakt zijn (maatwerk) en hygiëne producten zoals oorbellen kunnen niet terug gestuurd worden indien de verzegeling is verbroken.
Daarnaast accepteren we geen retour van artikelen die in de fysieke winkel zijn gekocht.

Kan ik ruilen?
Het aangekochte product kan geruild worden voor een ander product. Mocht het nieuwe product een lagere prijs hebben dan het oorspronkelijk aangekochte product, dan storten wij het verschil binnen 14 dagen na herroeping terug op uw rekening. Geef al op het retourformulier duidelijk aan voor welk product u het geretourneerde product wilt ruilen.
Wij laten u dan zo snel mogelijk weten of het nieuwe artikel beschikbaar is. Het nieuwe artikel zullen we pas verzenden wanneer we de geretourneerde artikelen ontvangen hebben en gecontroleerd op kwaliteit.

Als ik niet wil ruilen, kan ik dan ook mijn geld terugkrijgen?
Ja. Als u besluit het product niet te ruilen voor een ander product uit onze collectie, dan kunt u het retour zenden en aangeven dat u niet wilt ruilen. Het aankoopbedrag zal dan binnen 14 dagen na herroeping volledig teruggestort worden op uw rekening. U mag ook kiezen voor een gift voucher.

Terugbetaling
U heeft recht op volledige terugbetaling als het product zoveel als redelijkerwijs mogelijk nog in nieuwe staat is, nog niet gedragen (met uitzondering van passen) en nog in de originele verpakking (in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd), dat wil zeggen: afgezien van de cadeauverpakking die wij als extra service meeleverden. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Ontbreekt het etiket van een artikel al bij levering bij u thuis? Informeert u ons daarover dan zo snel mogelijk, het liefst nog dezelfde dag met een e-mail naar webshop@ha-juweliers.nl.
Verder adviseren wij u om het product onmiddellijk na ontvangst grondig te controleren op eventuele beschadigingen of onvolkomenheden. Wij weten dan meteen dat u die niet hebt veroorzaakt.maanden.

Volg ons op instagram