• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

Zeg ‘Ja’ tegen een aanzoeksring uit de Ha collectie

Ha juweliers schenkt extra aandacht aan geluksmomenten. Wanneer u uw partner binnenkort een aanzoek doet én hiervoor een van de prachtige aanzoeksringen uit onze Ha collectie kiest, ontvangt u bij aankoop tijdelijk een waardevolle voucher.

We vieren uw aanzoek met drie verschillende vouchers, passend bij het aankoopbedrag van de ring. Elk van de vouchers is inwisselbaar tegen een prachtig geschenk om uw aanzoek te vieren. U ontvangt een voucher voor een sprankelende fles champagne van het merk Veuve Clicquot, een voucher voor een 3-gangen High Cocktail voor 2 personen bij Restaurant Werkman in Groningen, of een voucher voor een diner of een overnachting bij Hotel Restaurant de Prinsenhof in Groningen. Uw aanzoek wordt een geluksmoment om ‘Ja’ tegen te zeggen!

Bekijk collectie

Bij een aanzoeksring van € 1.000,- tot € 2.000, – kunt u uw aanzoek vieren met een 3-gangen High Cocktail voor 2 personen bij Restaurant Werkman aan de Grote Markt In Groningen.

Een mooiere voortzetting van jullie gezamenlijke toekomst is er niet: een aanzoek tijdens een prachtig diner op kosten van Ha Juweliers. Bij aankoop van een aanzoeksring van € 2.000,- of meer, ontvangt u een voucher ter waarde van € 250,-. De voucher is inwisselbaar voor een diner of een overnachting bij Hotel Restaurant de Prinsenhof in Groningen.

Bekijk aanzoeksringen

excellente aanzoeksringen