• Juwelier in Haren - Groningen
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

14 & 15 juni: Pre-summer event

Vlak voor de zomer van start gaat, bent u van harte uitgenodigd voor een uniek evenement in onze winkel, waarbij astronomie en zomerse lichtheid samenkomen. Terwijl de horloges van Christiaan van der Klaauw u meenemen op een reis door het zonnestelsel, biedt de nieuwe ‘Lighthouse’ collectie van Bron een baken van licht en kleur, geïnspireerd door de zee en de zon.

Aanmelden?
U kunt zich aanmelden d.m.v. het invullen van het formulier dat onderaan deze pagina staat. Of stuur een Whatsappbericht naar 06-27 22 13 86.

u bent van harte welkom

Op vrijdag 14 juni zal Pim Koeslag, eigenaar van Christiaan van der Klaauw, aanwezig zijn om zijn passie en kennis over Haute Horlogerie met u te delen. Op zaterdag 15 juni staat Daan van der Bruggen, internationaal accountmanager van Christiaan van der Klaauw, voor u klaar. Daarnaast kunt u op beide dagen de prachtige sieraden met edelstenen zoals zee-blauwe aquamarijn, witte maansteen en pastelkleurige saffieren uit de Bron Lighthouse-collectie ontdekken. Op vrijdag en zaterdag kunt u zich laten adviseren door Maike en op zaterdag door Heleen Bron van Bron Jewelry tijdens de feestelijke Ha Juweliers lancering van deze collectie.

We zien u graag op 14 of 15 juni tijdens ons Pre-summer event in onze winkel.

Team Ha juweliers

locatie & aanmelden

Pre-summer Event Ha Juweliers

Datum:
14 & 15 juni 2024
Locatie:
Ha Juweliers, Rijksstraatweg 170, 9752 BN Haren

Ik wil mij graag aanmelden voor het event:

    gepresenteerd worden o.a.