• Juwelier in Haren - Groningen
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Koninklijke klasse

29 maart 2023

Gun uzelf een stukje koninklijke luxe voor elke dag. Deze sieraden zorgen met hun sprankeling en luxe materialen voor een vorstelijk gevoel.

 


 

Nanis Reverse Ring met blauw diamant en London Blue topaas

De draaibare Reverse-ring van Nanis toont binnen één ring meerdere gezichten. Kiest u vandaag voor de doublette met parelmoer en een London Blue topaas (0.19ct.) of voor de pavé van blauwe diamanten (0.40ct.), groene saffieren (1.01ct.) en topaas? Deze ring zal u keer op keer verrassen.

 

Bekijk Nanis Collectie

 


 

Bron Toujours Ajour Hanger London Blue Topaas

‘Spelen met het licht’, staat centraal in de Toujours Ajour-collectie van Bron. De collectie toujours bevat ajour-patronen die doen denken aan het ajourwerk van de mooie kleine Franse balkons. In deze hanger met een druppelvormige, gefacetteerde London Blue topaas is het ajourwerk aanwezig in de vorm van fijne roségouden blaadjes aan de bovenzijde van de topaas.

 

Bekijk Bron Collectie

 


 

Georg Jensen Moonlight Grapes Ring

Een vorstelijk ontwerp hoeft zeker niet uitgevoerd te zijn in goud en diamanten. Als geen ander wist de Deense ontwerper Georg Jensen de luxe van tijdloos design over te brengen in zilveren gebruiksvoorwerpen en sieraden. De Georg Jensen Moonlight Grapes ring is een echte show-stopper. Het ontwerp is gebaseerd op een origineel druivenmotief dat op veel vroege Georg Jensen-zilverstukken te vinden is: een perfecte ring voor elke vrouw met gevoel voor haar eigen stijl.

 

Bekijk Georg Jensen Collectie

 


 

Eva Nueva oorhangers

Elke parel is een prachtig geschenk van Moeder Natuur en heeft een onmiskenbare koninklijke uitstraling. In deze oorhangers van Eva Nueva spelen twee zoetwaterparels de hoofdrol in een combinatie met zwart agaat en diamant.

 

Bekijk Eva Nueva Collectie

 


 

Jarrel Pret a Porter Amsterdam oorringen

Creolen zijn favorieten oorsieraden van alle tijden. Deze komen uit de Pret a Porter Amsterdam-collectie van Jarrel. De glanzend gepolijste geelgouden oorringen hebben een diameter van 17 millimeter en zijn 4,5 millimeter breed.

 

Bekijk Jarrèl collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram