• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Alles over… Nanis

14 december 2022

Nanis is het merk van Laura Bicego en Piero Marangon die het merk in 1990 oprichtte. De gouden Nanis sieraden staan bekend om hun hoogwaardige, bijzondere afwerking. De collecties zijn elegant en dankzij edelstenen in zachte tinten, waaronder vaak de kleur blauw, erg vrouwelijk. Nanis sieraden hebben een tijdloze klasse. Ook de invloed van ‘bella Italia’ komt naar voren: Nanis sieraden stralen vrolijkheid, lichtheid en sensualiteit uit.

De Nanis collecties ringen, colliers en armbanden zijn breed. De verfijnde collecties ‘Dancing in de Rain’, ‘Transformista’ met transformeerbare sieraden en de gewaagde ‘Libera-collectie’ met armbanden en colliers met grove schakels, zijn bijzonder geliefd vanwege hun onderscheidende designs. Veel modellen zijn transformeerbaar of kunnen aaneengeschakeld worden aan andere sieraden. Zo kan de draagster haar Nanis-sieraden op meerdere manieren dragen, passend bij het moment, de kledingstijl of de gelegenheid. Alle Nanis sieraden zijn gemaakt van 18 karaat goud, verkrijgbaar in witgoud, geelgoud en roségoud.

 


 

Nanis Transformista armband met briljanten sluiting

One heart with two souls… Deze armband uit de Nanis Transformista collectie is op twee manieren te dragen. Door de 18 karaat geelgouden schakels te draaien is de armband groots en speels te dragen, of slank en elegant. De sluiting in de transformeerbare armband is dankzij fijne briljanten een eyecatcher op zich.

 


 

Nanis Dancing Elite Collier met briljant

Sieraden uit de Nanis Dancing in the Rain collectie hebben een zeer delicate bewerking. Het goud waaruit de sieraden zijn gemaakt, wordt handmatig voorzien van minutieuze gravures, wat zorgt voor een matglanzende, geborstelde uitstraling. Dit collier is aaneen te schakelen aan de Nanis armband Elite voor een uniek Y-collier.

 


 

Nanis Dancing Elite armband met briljant

Tussen de geborstelde 18 karaat gouden, delicaat gegraveerde elementen fonkelen in deze Nanis armband tientallen briljanten. De gouden elementen zijn van ongelijke grootte, wat de natuurlijke vorm benadrukt. De armband kan worden aaneengeschakeld aan het Nanis collier Elite voor een uniek Y-collier.

 


 

Nanis Dancing Reverse oorhangers

Wat een adembenemende oorhangers! In de 18 karaat geelgouden oorhangers zijn in een doublet zowel London blue topaas (totaal 5.10 ct.) als parelmoer en blauwe diamanten (totaal 2.38 ct.) verwerkt. Door de doublets om te draaien kunnen ze afwisselend met een van beide voorzijden gedragen worden.

 


 

Nanis Libera oorsieraden met diamant

Het klassieke ringoorsieraad krijgt door de bewerking van Nanis een heel nieuwe betekenis. De oorstekers zijn van 18 karaat goud dat dankzij hand gezette gravures een matglanzende uitstraling heeft. De schittering van tientallen diamanten (0.21 ct.) geeft de oorsieraden nog meer elegantie.

 


 

Nanis Libera Soul: collier, armband en oorsieraad

In de Nanis Soul-collectie is het hart van het sieraad een gouden element dat gedragen wordt aan een zijden koord. Afhankelijk van hoe u het sieraad wilt dragen, is het te transformeren tot armband of collier. Zonder het koord kunt u het gouden hart van het sieraad dragen als aanhanger van een oorsieraad. Laat u verleiden door de mogelijkheden van dit juweel!

 

Bekijk Nanis collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram