• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Cadeautips voor hem en haar

14 december 2022

Cadeaus die liggen te wachten onder een mooi versierde kerstboom horen bij de kersttraditie. Wij inspireren u graag met prachtige sieraden en horloges voor hem en haar.

 


 

Longines dameshorloge Master Collection

De Longines Master Collection werd voor het eerst gelanceerd in 2005. Elk horloge uit de collectie heeft een automatisch uurwerk en een speciale complicatie. In dit, 34 millimeter smalle dameshorloge met diamanten indexen, is dit een maanfase complicatie. Het uurwerk met een gangreserve van 72 uur is in werking te zien dankzij een transparant kastdeksel. Horloges uit de Longines Master Collection staan voor klassieke elegantie, een uitstekende kwaliteit en hoogwaardige horlogetechniek.

 

Bekijk Longines Collectie

 


 

MeisterSinger Bell Hora NL editie

MeisterSinger brengt regelmatig horloges uit in gelimiteerde oplage, wat de éénwijzerhorloges nog specialer maakt. De MeisterSinger Bella Hora NL editie heeft naast een mooie groene wijzerplaat een uurwerk met slagwerk dat elk uur slaat. Het horloge heeft een edelstalen kast van 43 millimeter en is waterbestendig tot 5 bar. Zowel de voorzijde als de achterzijde zijn afgedekt met saffierglas, waardoor aan de achterzijde van het horloge het uurwerk met slagwerk te bewonderen is. Er zijn 50 exemplaren van dit model gemaakt. Wij hebben nummer 4 van de 50.

 

Bekijk MeisterSinger Collectie

 


 

Christiaan van der Klaauw Planetarium

‘Love you to the moon and back’ komt in dit horloge bijna letterlijk tot uitdrukking. Het volledig met de hand gemaakte astronomische horloge heeft op de wijzerplaat het kleinste planetarium ter wereld. De wijzerplaat is uitgevoerd in zwarte aventurijn dat oogt als een sterrenhemel. Een transparant kastdeksel zorgt ervoor dat ook het uurwerk te bewonderen is. Het 43 millimeter horloge met automatisch uurwerk is spatwaterdicht.

 

Bekijk Collectie

 


 

Bogenring met diamant

Dankzij een fascinerende vormgeving lijkt deze ring uit de Ha Collection te bestaan uit twee bogen die in elkaar grijpen. De moderne ring is gemaakt uit 14 karaat roségoud. Een van de bogen is bezet met 0.32 karaat aan diamanten.

 

Bekijk Ha Collection

 


 

Fijn collier met zwarte diamant

Het Nederlandse merk Rocks On a Rope maakt luxe diamantsieraden. De ontwerpen zijn handgemaakt en verfijnd. Het collier ‘Understatement’ bestaat uit een fijn maar ultrasterk koord gemaakt van nylon en zijde dat sluit met een gouden slotje en heeft een strikje van zwarte diamanten (2,4ct.).

 

Bekijk Collectie

 


 

Lucky Lux collier van Minitials

Minitials maakt sieraden waarin een persoonlijke boodschap kan worden weergegeven. Dit 18 karaat geelgouden collier heeft 6 gouden elementen waarin een boodschap, gedichtje, heartbeat of meerdere namen gegraveerd kunnen worden. De Lucky Lux van Minitials is stoer, modieus en vooral erg persoonlijk.

 

Bekijk Minitials Collectie

 


 

Staudt Prelude Automatic

Staudt mechanische horloges behoren tot de meest succesvolle horloges van Nederlandse bodem. Kenmerkend voor Staudt horloges zijn de klassieke vormen en details en een tweekleurige wijzerplaat waarvan de buitenste ring net iets donkerder is. Ook de kleur blauw speelt vaak een belangrijke rol. De Preludium heeft een edelstalen kast met een diameter van 41 millimeter. Het horloge is waterbestendig tot drie bar en heeft koepelvormig saffierglas met een dubbele anti-reflecterende coating.

 

Bekijk Staudt collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram