• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Schitterend het jaar uit

14 december 2022

Diamant staat voor eeuwigheid, wat de reden is dat diamanten onder andere verwerkt worden in verlovings- en trouwringen. Nog meer dan hun symboliek staan diamanten voor een schitterende glans: de perfecte partylook voor tal van mooie feesten.

 


 

Ebel Discovery

Ebel maakt indrukwekkende dameshorloges waarin prestatie, elegantie en klasse gecombineerd worden met sportiviteit. Dit bicolor horloge uit edelstaal met roségouden accenten maakt onderdeel uit van de Ebel 1911 serie. Het 30 millimeter slanke horloge heeft 60 diamanten in het bezel en nog eens 8 op de parelmoeren wijzerplaat: 68 schitterende reden om het horloge te combineren met een feestelijke outfit. Het horloge wordt gedragen op een tweekleurige edelstalen golfschakelarmband met een vouwsluiting en heeft een Zwitsers quartz uurwerk.

 

Bekijk Ebel Collectie

 


 

Bigli Waves ring

Bigli sieraden worden met de hand gemaakt in Italië. Achter Bigli staat het Belgische echtpaar Thierry en Laurence. Bigli sieraden zijn, als ode aan de mooie momenten uit persoonlijke levens, gemaakt om vaak te dragen. De 14 karaat witgouden Bigli Waves ring steelt de show met briljant geslepen diamanten in pavézetting (1,41 ct.).

 

Bekijk Bigli Collectie

 


 

Rado Centrix Diamonds

Het horlogemerk Rado combineert technologie, functionaliteit en hoogwaardige uurwerken, die samen zorgen voor horloges van onderscheidende schoonheid. Het Rado Centrix horloge is gemaakt uit edelstaal en Plasma High-Tech Ceramic en heeft een prachtig antracietkleurige wijzerplaat. De 60 diamanten in de lunette (0,228 ct.) en nog eens 12 stuks voor de indexen (0.025 ct.) geven het horloge, samen met de goudkleurige wijzers een onweerstaanbaar vrouwelijke touch.

 

Bekijk Rado Collectie

 


 

Ha Exclusive Tennisarmband

Het verhaal achter de tennisarmband, ook wel eternity bracelet genoemd, is even iconisch als de armband zelf. Tennisster Chris Evert droeg tijdens het spelen vaak een rijkelijk met diamanten bezette armband. Tijdens een van de games brak de armband waarop ze het spel stopte om de armband terug te vinden. Dat tennisarmbanden geliefde sierden zijn, is eenvoudig te verklaren: de smalle armband met tientallen diamanten is pure luxe, is tijdloos en laat zich eindeloos combineren. De 18 karaat witgouden tennisarmband uit de Ha Exclusive heeft in totaal 3.450 ct. aan diamanten.

 

Bekijk Ha Collectie

 


 

Tirisi Jewelry Milano Due Collier

Tirisi Jewelry zijn sieraden voor de vrouw die de wereld naar haar hand zet; of ze nu haar werkdag heeft of het stralend middelpunt is tijdens een feestelijke bijeenkomst. Het merk maakt sieraden die fonkelen dankzij gekleurde edelstenen en diamanten. Gelijktijdig zijn ze zo elegant en tijdloos dat ze van generatie op generatie gedragen kunnen worden. Dit prachtige 18 karaat gouden collier met een totaliteit van 1.04 ct. aan diamanten komt uit de iconische Milano collectie van het merk.

 

Bekijk Tirisi Collectie

 


 

Frederique Constant Highlife Ladies

Het high-end horlogemerk Frederique Constant lanceerde het eerste Highlife-horloge in 1999 en blies het nieuw leven in. Kenmerkend aan de lijn is de ronde bezel in een tonvormige kast waardoor de band en kast vloeiend in elkaar over gaan. De Highlife Ladies is uitgevoerd in edelstaal met een goudkleurige PVD-coating en heeft een nauwkeurig quartz uurwerk.

 

Bekijk collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram