• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

De favoriet van Amy: sieraden van Pianegonda

11 september 2023

Amy beleeft er elke dag plezier aan om de mooiste sieraden om zich heen te zien, maar in het ruime aanbod heeft ook zij haar favorieten. Het Italiaanse merk Pianegonda is daar een van. Ze legt graag uit waarom zij gecharmeerd is van het merk dat bekendstaat om zijn sieraden van het hoogste gehalte zilver: “Pianegonda is een stijlvol merk, dat in mijn ogen ook iets stoers heeft. Dat maakt het uniek. De wat grovere sieraden met een modieus design zijn genoeg om uw hele outfit af te maken. Het is ook niet voor niets dat deze sieraden vaak worden gedragen op filmfestivals door verschillende beroemdheden.”

 


 

Tecum oorsieraad

Het Tecum oorsieraad heeft zowel een ingenieuze als stoere constructie in zilver. De lichte kettingen zijn losjes verbonden aan een oneindige karabijnhaak. In dit sieraad worden volgens Pianegonda man en vrouw verenigd in een onlosmakelijke band.

 


 

Foedus collier

De Foedus-collectie van Pianegonda is een collectie die vertelt over de band tussen land en zee. In dit lange collier verstrengelen zich zilveren draden in een samensmelting van verschillende weefsels. Om dit te realiseren heeft Pianegonda gebruikgemaakt van de techniek van microfusie, zodat de schakels knopen vormen uit de strengels van de verschillende texturen.

 


 

Indrukwekkend geheel

Een eenvoudige ring wordt een indrukwekkend geheel in deze ring uit de Vinctum collectie van Pianegonda. Elke ring is op zijn eigen manier bewerkt, maar samen vormen ze een perfecte combinatie. Zoals alle sieraden van Pianegonda is ook deze ring gemaakt van sterling zilver, strak afgewerkt met behulp van traditionele juwelentechnieken en galvanische baden die ervoor zorgen dat het uiterlijk lang mooi blijft.

 


 

Vijf in één

Zijn het vijf ringen of is het er toch één? Het antwoord op die vraag weet de dame die de ring uit de Tecum-collectie draagt (en u nu ook), want het is één ring, maar wel een exemplaar waarmee Pianegonda laat zien waar het toe in staat is. Het zilver is op verschillende manieren bewerkt waardoor elk deel een bijzondere uitstraling krijgt om samen tot een interessant geheel te versmelten. Hiervoor maakt het Italiaanse merk gebruik van traditionele juwelentechnieken en galvanische baden die ervoor zorgen dat ook deze ring lang mooi blijft.

 

Bekijk Pianegonda collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram