• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

De favoriet van…

04 juli 2022

De mooiste kant van het vak van juwelier en horlogespecialist, is het begeleiden van klanten bij de aankoop van een geschikt sieraad. Maar wat zijn eigenlijk de favorieten van het eigen Ha-Juweliers team? Vandaag een favoriet van Damian Edens.

Damian Edens is het nieuwste teamlid van Ha Juweliers. Damian heeft een grote passie voor horloges. En dat treft! Binnen Ha Juweliers heeft Damian dagelijks alle ruimte om zijn horlogekennis in te zetten. Het vertalen van een klantwens naar een product, ziet Damian als een prachtige missie. Zeker wanneer het gaat om het bieden van horlogeadvies. “Een horloge wordt vaak dagelijks gedragen. Hierdoor vertelt een horloge na verloop van tijd een heel eigen verhaal”, weet Damian, “maar ook elke klant heeft een eigen verhaal. Dat maakt dit vak zo leuk. Wanneer ik klantadvies ook nog mag combineren met een gesprek over horloges, kan mijn dag niet meer stuk.”

Het favoriete horloge van Damian is de Junghans Meister Worldtimer: “Op de Junghans Meister Worldtimer is veel te zien, terwijl het horloge er niet overdadig, maar eerder klassiek en zeker elegant uitziet. En dat is niet zo gek, want de Junghans Meister Worldtimer behoort tot de Junghans’ Meister-familie, die al sinds de jaren 30 van de vorige eeuw een van de meest belangrijke families van het merk is. Op de wijzerplaat zijn de namen van 24 wereldsteden, met elk hun eigen tijdzone, in één oogopslag af te lezen. Om het verschil tussen dag en nacht aan te duiden worden de avonduren van 19:00 tot 5:00 uur in het zwart weergegeven, en de daguren in het wit. En terwijl een schijf onder de wijzerplaat de voortgang van de wereldtijden aangeeft, is aan de achterkant een deel van het automatische uurwerk in werking te zien. Al met al een echte ´Meister´ op het gebied van bijzondere horlogecomplicaties. Met als extraatje dat Junghans Meister Worldtimer er ons, met het weergeven van verschillende tijden aan herinnert, dat we ook op afstand altijd met elkaar verbonden zijn.”

 

 

Bekijk Junghans collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram