• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Rozenrode tintelingen

03 juni 2022

Geurig en fleurig en vol liefdevolle betekenis: wist u dat juni de ‘rozenmaand’ is? Als ode aan deze prachtige bloem en haar symbolische waarde, sieraden en horloges in rozenkleuren. Van rozenrood en oranjerood tot lieflijk rozen-roze.

 


 

MeisterSinger Perigraph

Rood en zwart vormen samen een krachtige combinatie in het éénwijzerhorloge Perigraph van MeisterSinger. MeisterSinger ontving voor het design van ontwerp een Reddot Award. De Perigraph heeft in zijn 43 mm edelstalen kast een rode datumring die vrij rond het midden van de wijzerplaat draait. Een kleine pijl op 12 uur verspringt elke middernacht om de datum aan te wijzen. Wilt u de techniek kunnen bekijken? Het Zwitserse automatische uurwerk, met een rotor die het horloge voorziet van een gangreserve van 38 uur, is zichtbaar via een glazen kastdeksel.

 

Bekijk MeisterSinger Collectie

 


 

Miss Spring Brilliantly oorknoppen met robijn

De rode betovering van robijn komt in deze geelgouden oorknoppen van Miss Spring prachtig tot zijn recht doordat de robijnen in opvallende zetpootjes zijn geplaats. Het maakt de oorknoppen stijlvol en geeft ze een moderne touch.

 

Bekijk Miss Spring Collectie

 


 

Seiko Presage in rozenroze

De mooie kleur van de wijzerplaat is een ‘match made in heaven’ met de edelstalen kast en band van dit Seiko horloge. Achter het vriendelijke uiterlijk van de wijzerplaat gaat echter een sterk staaltje horlogetechniek schuil. Door het horloge te dragen en te bewegen ontstaat energie die wordt overgebracht naar een veer. Deze veer is de energiebron waarmee het horloge zichzelf oplaadt. Wanneer het horloge volledig is opgeladen heeft het een energiereserve van ca. 41 uur. Via de knop op 3 uur is handopwinding ook mogelijk.

 

Bekijk Seiko Collectie

 


 

Jarrèl Beau Monde San Remo collier met rode steen

De granaat in deze hanger van Jarrèl toont rozenrood in al haar kleurschakeringen. De hanger bestaat uit in roségoud gezette granaat met daarboven granaat in pavé zetting. De hanger wordt gedragen aan een roségouden collier die, dankzij een extra oogje, op een lengte van 40 of 43 cm te dragen is.

 

Bekijk Jarrèl Collectie

 


 

Nanis ring met roze toermalijn

Roze toermalijn wordt gezien als een van de meest fascinerende, natuurlijke stenen. Wat ook geldt voor diamant. Samen geven ze deze smalle geelgouden ring van Nanis een haast koninklijk tintje. Een prachtige ring om solo te laten schitteren, maar die zich ook laat combineren met meerdere ringen aan dezelfde hand of vinger.

 

Bekijk Nanis collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram