• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

De magie van kleur

22 april 2022

Kies deze lente voor ringen, colliers, hangers, armbanden en oorsieraden met kleurrijke stenen.

 


 

Nanis collier met groene toermalijn

Nanis noemde haar nieuwste romantische collectie met toermalijn in de hoofdrol ‘Dancing in the rain’. De collectie bestaat uit 18 karaat gouden sieraden waarin kleurrijke stenen ‘dansen’ met goud en diamant. De prachtige groene toermalijn in deze hanger danst daarnaast met het licht, en toont, afhankelijk van de lichtval haar eigen diversiteit.

 

Bekijk Nanis Collectie

 


 

Bron armband in zon-tinten

Bron Reflex armbanden zijn casual luxe armbanden die bestaan uit zorgvuldig geselecteerde edelstenen met fijne gouden elementen. Bron Reflex armbanden hebben een elastische draad als kern waardoor je de armband makkelijk om de pols schuift. Deze Bron Reflex armband met maansteen, citrien, roze toermalijn en zoetwater parel herinnert aan het kleurenpalet van een lentehemel bij ondergaande zon.

 

Bekijk Bron Collectie

 


 

R&C Romance ring met Aquamarijn

De Romance-collectie van R&C is gemaakt om kleur te geven aan de liefde en aan het leven. Deze gouden alliance ring met aquamarijn is een geschenk uit het hart: een ring gemaakt om een leven mee te gaan. De ring is leverbaar in 14 en 18 karaat goud. In onze winkel in de 14-kraats uitvoering aanwezig.

 

Bekijk R&C Collectie

 


 

Bigli Mini Sweety ringenset Green

De kleurrijke Mini Sweet collectie is een van de meest geliefde Bigli-collecties. De prachtige cabochon stenen die in de collectie verwerkt zijn danken hun kleur aan een speciale techniek waarbij meerdere stenen tot één steen worden samengebracht. Als kleine twinkeling worden de gekleurde stenen gecombineerd met diamant.

 

Bekijk Bigli Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram