• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Lentebriesjes

22 april 2022

Slanke sieraden en horloges passen bij de lichtheid van de lente. We stellen graag een aantal ‘Less is more’ sieraden aan u voor, die zorgen voor een groots effect.

 


 

Jarrèl Beau Monde Lucca collier

De Beau Monde Collectie van Jarrèl is geïnspireerd op wereldsteden en kleinere, authentieke stadjes en pittoreske gebieden in Europa die met hun eigenheid betoveren. De Lucca-serie verwijst naar de beroemde Italiaanse stad Lucca, één van de meest oude en authentieke steden van Italië. Even schilderachtig als de straatjes zijn de prachtige gekleurde stenen die in de sieraden zijn verwerkt. De 14 karaat geelgouden Lucca colliers dragen een prachtige doublet edelsteen als blikvanger.

 

Bekijk Jarrèl Collectie

 


 

Slank Tissot Lovely horloge

Met al haar elegantie draagt het Tissot Lovely Square horloge als een sieraad. De vierkante vorm van de roségouden vergulden kast met facet geslepen glas, doet denken aan een diamant. De fijne belijning van de wijzers en de zachte kleur van de leren band geven het quartz horloge een romantische touch.

 

Bekijk Tissot Collectie

 


 

Rocks On a Rope Collier

Geen ander sieradenmerk verstaat de kunst van het weglaten beter dan Rocks On a Rope. Dit Nederlandse label presenteert sieraden waarbij diamant gecombineerd wordt met flinterdunne, maar ‘ijzersterke’ gouden draden. Daarmee lijken de diamanten een te worden met de huid. Meer dan een zwarte diamant van 0,4 karaat aan een flinterdunne gouden ketting, heeft het collier Rocks On a Rope Timeless Limited niet nodig om subliem te zijn.

 

Bekijk Rocks On a Rope Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram