• Juwelier in Haren - Groningen
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

De nieuwe Bron Lighthouse-collectie

23 mei 2024

De wereld is momenteel turbulent en we kunnen allemaal wel wat extra licht en optimisme gebruiken. Daarom presenteert Bron op 14 en 15 juni met trots de nieuwe collectie voor 2024, genaamd ‘Lighthouse’ tijdens ons pre-summer event. Deze collectie is ontworpen met levendige kleuren als blauw, groen, paars en wit, gepresenteerd in vrolijke ontwerpen die levensvreugde en lichtheid uitstralen.

Op vrijdag en zaterdag kunt u zich laten adviseren door Maike en op zaterdag door Heleen Bron van Bron Jewelry tijdens de feestelijke HA Juweliers lancering van deze collectie.

 


 

Bron Poppy ring

Een prachtig voorbeeld uit de nieuwe Bron-collectie is de Poppy ring, vervaardigd uit 18 karaat roségoud. Deze ring is bezet met een schitterende, facet geslepen ioliet, die een diepe blauwe kleur heeft en doet denken aan de oceaan. Daarnaast is de ring versierd met 0,33ct witte briljanten, die een sprankelend contrast bieden en zorgen voor extra schittering.

 


 

Bron Joy Armband

Drie Barok Akoya-parels en drie ronde elementen, bezet met diamanten hangen als bedels aan deze armband en zorgen voor een sprankelende, zomerse touch. De armband is uitgevoerd in 18 karaat roségoud. De drie bijpassende roségouden ronde elementen zijn bezet met in totaal 0,15ct witte diamant.

 


 

Bron Sushi Oorsieraden

‘Verschillen maken de wereld interessanter’, dit is wat dit paar 18k roségouden Bron Sushi oorhangers met aquamarijn cabochon geslepen, barokke Akoya-parels en 0,10ct witte diamant lijken te vertellen. De ene helft van deze schitterende oorsieraden heeft onder de cabochon geslepen aquamarijn een parel, gevolgd door een element met witte diamant. Voor de andere helft van dit paar is de combinatie omgekeerd. Een match made in heaven.

 


 

Bron Catch Oorsieraden

Deze oorhangers uit de Bron Catch-familie hebben zowel cabochon geslepen als facet geslepen aquamarijnen. Passend binnen de ‘Lighthouse’-collectie springen de facet geslepen aquamarijnen er met hun opvallende schittering uit. Onder deze lichtpuntjes hangen roségouden bedels, versierd met 0,20ct witte diamant, voor nog meer elegantie en sprankeling.

 

Aanmelden Event

Meer nieuws

Volg ons op instagram