• Juwelier in Haren - Groningen
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

De nieuwe Bron Rive Gauche collectie

01 november 2023

Bron neemt u in de nieuwe Rive Gauche collectie mee naar een wereld vol Parijse charme. De stad waar elegantie en speelsheid samenkomen. Laat u betoveren door verschillende paarsblauwe tinten van London Topaas en spinel, die harmonieus samenkomen met de warme tonen van Rhodoliet en Madeira-citrien. Erg bijzonder aan de nieuwe Bron Rive Gauche collectie is dat Bron de broche heeft herontdekt. De broche is een tijdloze accessoire waaraan Bron een onweerstaanbare hippe en trendy uitstraling heeft gegeven. Deze herontdekte juwelen must-have voegt een vleugje elegantie en flair toe aan elke look.

 


 

Bron Confetti ring

Feestelijk en kleurrijk als confetti is een Bron Confetti Terrazzo ring op veler verzoek ook verkrijgbaar in een kleiner formaat. De uitstraling van deze 18 karaat roségouden ring met een mix aan gekleurde saffier en witte en champagne diamanten (0.12 ct.) blijft ook dan groots.

 


 

Bron Confetti Broche

Bron heeft een vijftal prachtige broches aan de collectie toegevoegd. Bron noemt deze trendy sieraden ‘vlinders’. Net als echte vlinders zijn Bron Butterfly Broches speels en elegant. De broches passen bij verschillende Bron-families. Zoals deze vrolijke cirkel uit de Confetti-collectie. Confetti is een feest om te dragen: sprankelend, uitbundig en smaakvol draag je deze ‘Butterfly’ die bestaat uit een combi van spinellen en champagne diamanten overal waar je iets te vieren hebt. En wie zegt dat dit niet elke dag kan zijn?

 


 

Bron Toujours Ajour Broche

Broches kun je op verschillende manieren dragen. Klassiek is de broche een sieraad dat gedragen wordt op borsthoogte, bijvoorbeeld als sieraad op een kraag of revers. Maar de broche heeft meer mogelijkheden en is draagbaar op verschillende kledingstukken. De Toujours Ajour Broche is, net als andere sieraden uit de Toujours Ajour serie, geïnspireerd op de kunstig gesmede romantische metalen Franse balkonnetjes. De broche is gemaakt van 18 karaat roségoud en verrijkt met een Tahiti parel.

 


 

Bron Sushi Broche

De Sushi collectie van Bron bestaat uit edelstenen in levendige kleuren die dankzij een brede bezelzetting en een fonkelende toevoeging van diamanten een heel eigen uitstraling hebben. De collectie is aangevuld met een Sushi Butterfly broche die, als enkel sieraad, maar ook gecombineerd met andere broches uw outfit een sprankelende touch geven. De broche is gemaakt uit 18 karaat roségoud, heeft een 8 millimeter hart van London Blue topaas en een Champagne diamant van 0.18ct.

 


 

Bron Poppy Broche

Pluk de dag met deze glinsterende bloem, gemaakt van 18 karaat roségoud, met in elk van de vijf bloemblaadjes pavé gezette diamanten (0.32 ct.) Het bloemenhart bestaat uit een 5 millimeter oranje saffier.
 

Bekijk Bron Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram