• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Ontmoet de nieuwste horloges van Oris

01 november 2023

Net als tijdens onze voorgaande edities, is ook Oris dit jaar aanwezig tijdens Jewels & Time om de bezoekers van ons event te trakteren op een presentatie van de jongste Oris-collectie. Waaronder een aantal special editions.

 


 

Oris ProPilot X Kermit Edition

Het Oris ProPilot X Kermit Edition horloge is een herinnering aan de kleine momenten die het leven de moeite waard maken. Op ‘Kermit Day’, elke eerste dag van de maand, herinnert de afbeelding van Kermit u eraan het leven niet al te serieus te nemen en om vaker tijd te maken voor de dingen die leuk zijn om te doen. Met zijn Kermit-groene wijzerplaat straalt het uit titanium gemaakte horloge vreugde en speelsheid uit. Wel serieus te nemen in het 39 millimeter brede horloge is het krachtige Oris Calibre 400 dat indrukwekkende prestaties biedt.

 


 

Oris Aquis Dat Watt Limited Edition

Oris is sterk in duikhorloges. Voor haar special editions gaat het merk vaak een bijzondere samenwerking aan. De Oris Aquis Dat Watt Limited Edition staat in het teken van het partnerschap tussen Oris en het Common Wadden Sea Secretariat. Oris steunt met de uitgave van dit Aquis-duikhorloge het behoud van de Waddenzee, met 11.500 km² een van ‘s werelds meest belangrijke ecosystemen ter wereld. De kleur van de wijzerplaat van het 43,5 millimeter duikhorloge is geïnspireerd op de Waddenzee. Het horloge wordt geleverd met zowel een edelstalen band als een rubberen band. Gelimiteerd tot 2.009 stuks wereldwijd.

 


 

Oris X Bracenet Aquis

De Oris Aquis X Bracenet met edelstalen kast van 43,5 millimeter is ontstaan uit een samenwerkingsverband met Bracenet, dat armbanden van gerecyclede visnetten maakt. Voor dit horloge met automatisch uurwerk 733, is ook de wijzerplaat van gerecyclede visnetten gemaakt. Hiervoor worden kleine groene, blauwe en witte restjes plastic voorzichtig verwarmd. Na het afkoelen en uitharden worden er wijzerplaten uit het materiaal gesneden die na een zorgvuldige bewerking slechts 0,3 millimeter dik zijn. Het proces zorgt voor unieke wijzerplaten. Geen enkele Oris X Bracenet Aquis is dan ook gelijk.

 

Bekijk Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram