• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Even voorstellen… Renée van Wijk

06 oktober 2022

Sinds augustus wordt het Ha juweliersteam versterkt door Renée van Wijk. De van oorsprong verpleegkundige heeft een grote passie voor het maken van sieraden. Na een aantal jaren het edelsmeden als hobby te hebben uitgevoerd, heeft Renée de overstap gemaakt naar het juweliersvak.

Renée: “Sinds ik hier ben begonnen heb ik al meerdere keren mogen ervaren hoe mijn liefde voor mensen, edelmetalen en mooie edelstenen samen komen. Wanneer een klant zich begrepen voelt en met een grote glimlach de deur uit wandelt, krijg ik kippenvel! Daarnaast leer ik elke dag weer nieuwe dingen over de prachtige exclusieve merken die bij Ha juweliers verkocht worden. De mix van eenvoud en complexiteit in een sieraad, is iets waar ik echt warm van word. De mini sweety collectie van het merk Bigli is voor mij een klassiek voorbeeld hoe complexiteit en verfijning mooi samen komen in subtiele sieraden. Bigli-sieraden zijn altijd goed te combineren met andere juwelen en verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren. Ook mooi is dat de opbouw van de stenen zorgt voor een exclusieve kleur en een prachtige diepte.”
 

Bekijk Bigli collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram