• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Gecreëerd door vrouwelijke designers

08 maart 2022

Dat vrouwelijke designers als geen ander begaafd zijn in creëren van feminine sieraden met een sterk karakter, tonen onder andere de sieraden van Alessandra Dona, Bron, Tirisi en Rocks on a Rope.

 


 

Alessandra Dona

Alessandra Dona oorhangers met parels

Alessandra Dona zette haar eerste stappen in de wereld van parels, tijdens haar samenwerking met internationale modehuizen. Om zich verder te specialiseren in pareljuwelen, bereisde ze een groot deel van de wereld om zoveel mogelijk kennis te verzamelen. In 2009 introduceert Alessandra haar eerste eigen merk, onder eigen naam. Venetië, Alessandara’s geboortestad is een grote bron van inspiratie. Deze 18 karaat roségouden Alessandra Dona oorhanger heeft Tahiti parels en keshis (kernloze parels). Dit sieraad kan als paar gedragen worden, maar ook á la Dona, als enkele oorhanger aan één zijde.

 

Bekijk Alessandra Dona Collectie

 


 

Rocks On a Rope Collier

Rocks on a Rope collier

‘If it’s a diamond, it should be a rock.’ Founder en Designer Claudia Lijnsvelt ontwikkelde haar merk Rocks on a Rope vanuit hartje Amsterdam. Kenmerkend is de wijze waarop ze de pure luxe van goud en diamant op minimalistische wijze weet te combineren. Elk sieraad van Rocks on a Rope bestaat uit slechts twee elementen: ongezette gekleurde diamant en een fijn maar ongelooflijk sterk touw of een 18-karaats gouden ketting. Dit fijne collier heeft zwarte diamant ‘on a rope’ in strikvorm.

 

Bekijk Rocks on a Rope Collectie

 


 

Tirisi

Tirisi ring Monte Carlo

‘The World is my Catwalk’: met het uitdragen van dit gevoel zette het Nederlandse design-duo Natascha en Julian vanuit Amsterdam een geraffineerd en vrouwelijke wereldmerk neer. Tirisi sieraden zijn modieus én glamorous. Elke sieraad wordt gemaakt uit 18-karaats goud en wordt verrijkt met diamanten, kleurrijke edelstenen of beiden. Deze ring met de naam Monte Carlo lijkt te bestaan uit twee ringen, maar is in werkelijkheid één ring, bezet met 0,22 karaat briljant geslepen witte diamanten.

 

Bekijk Tirisi Jewelry Collectie

 


 

Bron Toujours Ajour Armband

Bron Toujours Ajour Armband

De geschiedenis van de Nederlandse juweliersfamilie Bron gaat tot een eeuw terug, naar de tijd dat grootvader Bron als juweliersgroothandel rondreisde. In 2001 transformeerde Heleen Bron de oorspronkelijke familiegroothandel in buitenlandse sieraden om tot een juweliershuis met een eigen collectie. De collectie draagt trots de eigen familienaam en zijn een bron van inspiratie voor vrouwen van elke leeftijd. Deze Bron Toujours Ajour armband is gezet met briolet geslepen zwart rutielkwarts, witte maansteen en cabochon geslepen onyx.

 

Bekijk Bron Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram