• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Glans en glitter voor een sprankelende nazomer

06 september 2022

Meerdere ringen bij elkaar dragen is een trend die deze nazomer nog volop te zien is. Samen met de schitterende glamour van diamantsieraden blijft de zomer nog lang nazinderen.

 


 

Tirisi Jewelry armband ‘Amsterdam’

Geïnspireerd op de dynamiek van ’s werelds mooiste steden, maakt het Nederlandse merk Tirisi sieraden voor vrouwen voor wie de wereld geen grenzen kent. Deze armband is gemaakt om glans aan uw dag te brengen. Draag de armband samen met andere armbanden, of laat deze Tirisi armband met briljant geslepen diamanten (0.30 ct.) solo om de pols stralen.

 

Bekijk Tirisi Collectie

 


 

Nanis Libera oorsieraden met diamant

Deze 18 karaat geelgouden cirkeloorbellen van Nanis hebben een geraffineerd design, waardoor ze prachtig langs het gezicht vallen. Briljantgeslepen diamanten (0.21 ct.) zorgen voor verfijnde luxe.

 

Bekijk Nanis Collectie

 


 

Gouden HA Exclusive flexarmband met diamanten

Met 35 diamanten (0.30 ct.) en een tijdloos uiterlijk, heeft deze handgemaakte, 18 karaat geelgouden flexarmband uit onze eigen Ha Exclusive collectie alles om een favoriet te zijn in uw persoonlijke sieradencollectie. De armband wordt niet onderbroken door een slotje, maar schuift u dankzij een krachtig, flexibel mechanisme zo om de pols.

 

Bekijk Ha Collectie

 


 

Pianegonda collier ‘Foedus’

Het Italiaanse Pianegonda eert in moderne sieraden met pure vormen de elegantie en schoonheid van zilveren sieraden. Voor het design van dit collier is gebruik gemaakt van microfusie-techniek, waardoor de schakels zich verstrengelen in verschillende texturen.

 

Bekijk Pianegonda Collectie

 


 

Noor oorbellen met diamant

Met drie collecties: Noor Exclusive, Noor Creative en Noor Essential brengt het Duitse merk Noor onderscheidende, handgemaakte gouden sieraden met sprankelende diamanten en fascinerend gekleurde edelstenen. Deze roségouden oorhangers met witte (0,40ct) en champagne diamanten (0,75ct) komen uit de creative collectie en zijn een feest om te dragen.

 

Bekijk Noor Collectie

 


 

Jarrèl collier ‘Beau Monde San Remo’

Even aantrekkelijk als de ‘bella vita‘ van het Italiaanse San Remo, sieren blauwe chalcedone en ioliet de hanger van dit roségouden collier van Jarrèl met de naam ‘Beau Monde San Remo’. De steen is cabochon geslepen en meet 8 millimeter. Het collier is draagbaar op 40 of 43 centimeter.

 

Bekijk Jarrèl Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram