• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Colors are the smiles of nature…

06 september 2022

Vrolijke sieraden in alle kleuren van de regenboog maken de nazomer sprankelend.

 


 

Miss Spring Ring met smaragd

Jeugdig, kleurrijk en in heel veel vormen: de Brillianty collectie van Miss Spring heeft het allemaal. De hier afgebeelde ring heeft een prachtig groene smaragd in een vierkante kast. De complete serie bestaat uit gouden ringen met diamant, saffier in verschillende kleuren, robijn en smaragd. Voor volop combinatiemogelijkheden zijn de stenen geplaatst in een rond, vierkant of rechthoekige kast. Pick your favorite, pick your colour!

 

Bekijk Miss Spring Collectie

 


 

Jarrèl Beau Monde Sienna oorstekers

Drie prachtige roze en rode stenen sieren deze oorstekers uit de Exclusive Jewelry Sienna collectie. De mooie kleuren zijn afkomstig van facet geslepen rozenkwarts en granaat.

 

Bekijk Jarrèl Collectie

 


 

Ha Exclusive Rainbow ring

Geen ring om bescheiden te dragen: deze prachtige 18 karaat roségouden ring uit de Ha Exclusive collectie heeft een explosie aan kleur dankzij verschillende kleuren saffier (1.39 ct.). De stenen worden vergezeld door 54 witte diamanten (0.26 ct.)

 

Bekijk Ha Collectie

 


 

Tirisi Jewelry Amsterdam ring

Voor Tirisi Jewelry is thuishaven Amsterdam een eindeloze inspiratiebron. Even werelds en kleurrijk als deze stad is de 18 karaat roségouden ring met een robijn triplet die bestaat uit crystal rock, robijn en parelmoer.

 

Bekijk Tirisi Collectie

 


 

Nanis armband ‘Dancing in the rain’

De azuurblauwe sieraden uit de Nanis Dancing in the Rain collectie zijn een ode aan de lucht en zee. Kenmerkend voor de prachtige gouden sieraden van Nanis is de ambachtelijke graveertechniek waarmee het goud -streepje voor streepje – een uniek uiterlijk krijgt. London blue topaas (3.20 ct.) en witte diamanten (0.20 ct.) geven de armband nog meer charme.

 

Bekijk Nanis Collectie

 


 

Bron Sprite Ring

Het Nederlandse merk Bron brengt met elke nieuwe collectie een feest aan kleur. Deze gouden ring uit de Sprite collectie van Bron met roze toermalijn, herinnert met haar intenste kleur aan eindeloze zomeravonden.

 

Bekijk Bron Collectie

 


 

Bron Confetti ring

Wees uitbundig in het dragen van kleur! De roségouden confetti ring van Bron, vormt met saffieren in verschillende kleuren van champagne diamant (0.70 ct.) een uitnodigende kleurenpracht.

 

Bekijk Bron Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram