• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

HA Juweliers evenement Jewels & Time

04 november 2022

Bij Ha Juweliers zijn we ons aan het voorbereiden op een bijzonder evenement. Op zondag 27 november organiseren wij op landgoed Coendersborg het Jewels & Time evenement. Een meet & greet met vertegenwoordigers van vooraanstaande sieraden- en horlogemerken. Zij brengen hun mooiste collecties mee, samen met de uitnodiging aan u, om deze te komen bewonderen.

Jewels & Time is hèt event van Ha Juweliers waar een groot deel van onze leveranciers hun unieke collecties presenteren. Tussen 10.30 en 18.00 uur bent u meer dan welkom om deze naar hartenlust te bewonderen en te passen. Alle juwelen en horloges zijn direct aan te kopen voor uzelf, of als geschenk voor iemand die u lief is.

De merken die tijdens het evenement de mooiste sieraden en horloges presenteren zijn: Bron, Rocks on a Rope, Roos1835, Nanis, Tirisi, Bigli, Oris, Reuge, Jarrèl, Georg Jensen, Capolovoro, Krieger, Armin Strom, Wolf, MeisterSinger, Christiaan van der Klaauw, Cyrus, QLOCKTWO en Staudt Chronometrie. We kijken ernaar uit u te mogen begroeten. Het wordt een prachtige dag!

Ha Juweliers nodigt u van harte uit om aanwezig te zijn op het speciale Ha Juweliers Jewels & Time evenement.

 

HA Juweliers evenement Jewels & Time

Datum: zondag 27 november 2022
Aanvang: 10.30 uur
Locatie: Landgoed De Coendersborg, Coendershaag 1, Groningen
Voor uw navigatie: Cort van der Lindenlaan 5, 9722 LS Groningen

 

Contact Ha

Meer nieuws

Volg ons op instagram