• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Cadeau suggesties

04 november 2022

Luxe lifestyle items vallen bij iedereen in de smaak. Laat u inspireren door de cadeausuggesties voor een geliefde – of uzelf – uit de lifestyle collectie van Ha Juweliers.

 


 

Wolf Mimi clutch

De compacte Mimi met drie vakken, is een ideale metgezel om stijlvol te flaneren, shoppen of te genieten van een Girls’ Night Out. De compacte maat van 13X10X4 centimeter is klein genoeg om elegant te zijn en groot genoeg om veel in kwijt te kunnen. De Mimi, gemaakt van gewatteerd topnerfleer, draag je als crossbody-tas over je schouder, als clutch dankzij de meegeleverde riem of als een riemtas rond de taille.

 

Bekijk Wolf Collectie

 


 

Wolf Club watchwinder

De Wolf Club watchwinder met een afmeting van 14×15,4×14,8 centimeter is een stijlvolle watchwinder met plaats voor één automatisch horloge. De box is bekleed met veganistisch leer. De rotor voedt zich naar keus met netstroom of via AA batterijen voor plaatsing in een kluis. Leverbaar in meerdere kleuren.

 

Bekijk Wolf Collectie

 


 

Cire Trudon Classic geurkaars Maduraï

Vul de ruimte met de heerlijke geur van iris, gardenia en vanillenoten uit natuurlijke tropische harssoort benzoïne. De Franse Cire Trudon geurkaarsen komen uit de oudste waskaarsen makerij ter wereld. Opgericht in 1643 als Maison de Cire Trudon werden de handgemaakte kaarsen al snel geliefd binnen de hoogste Franse klasse uit die tijd. Nog altijd brengen de geurkaarsen van Cire Trudon een uitbundige en weelderige luxe die de zintuigen betovert.

 

Bekijk Cire Trudon Collectie

 


 

Daqi Concept Bird Ivory White

De tafellamp Bird van Daqi Concept heef de elegante, minimalistische vorm van een vogel. Het lampenkapje is met de hand gemaakt uit porselein en heeft een witte, matte afwerking. Het sierlijke diertje vormt een mooi geheel met de walnoothouten voet en matgouden afwerkingen die het lamplicht zacht filtert. Afmeting: 10,5×10,5×19 centimeter.

 

Bekijk DaqiConcept Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram