• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Ha Juweliers sneak preview

03 juni 2022

Vanaf half juni verwelkomen wij het merk Pianegonda bij Ha juweliers. Niets is persoonlijker dan een met zorg uitgekozen sieraad van hoge kwaliteit. Niet voor niets worden belangrijke, persoonlijke gebeurtenissen vaak bezegeld met een sieraad als aandenken. Sieraden van Pianegonda zijn passende begeleiders van gedenkwaardige momenten. Maar evengoed zijn het high fashion items met Italiaanse flair voor zelfbewuste vrouwen. Dat maakt het merk Pianegonda onnavolgbaar.

Sterk geïnspireerd op geometrische vormen, ontwierp het merk in de jaren 90 zijn eerste collecties zilveren sieraden. Sinds 2015 is het merk niet meer in handen van Franco Pianegonda zelf, maar wordt zijn handtekening en visie levendig gehouden in gouden en zilveren sieraden van hoge kwaliteit.

Pianegonda sieraden zijn extravagant en discreet tegelijk. De designvormen zijn opvallen, maar staan altijd in dienst van de charme van de draagster. Ze geven haar stijl, elegantie, sensualiteit, eigenheid en lef. Als deze kenmerken samen brengen in een sieraad is hét kenmerk van Pianegonda.

Bekijk juwelen collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram