• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Een van onze favorieten

03 juni 2022

De mooiste kant van het vak van juwelier en horlogespecialist, is het begeleiden van klanten bij de aankoop van een geschikt sieraad. Maar wat zijn eigenlijk de favorieten van het eigen Ha-Juweliers team? Vandaag de favoriet van Ha-Juweliers rots in de branding Amy Vlaar.

Binnen Ha-Juweliers zorgt Amy er als visual merchandiser en verkoopadviseur voor dat onze product presentaties, zowel online als in de winkel, er prachtig uitzien. Amy is weg van de collecties van Jarrèl.

“Jarrèl springt er voor mij echt uit. Niet alleen door de brede, kleurrijke collecties die het merk maakt, maar ook door mijn persoonlijke betrokkenheid met het merk. Ha juweliers en Jarrèl hebben dezelfde eigenaren. Dat ik hierdoor kan switchen tussen actief zijn in en voor de winkel en voor het merk Jarrèl maakt mijn werk erg leuk. Samen met een team collega’s hebben we hard gewerkt aan het samenstellen van een aansprekende, frisse collectie en zo aan de wederopbouw. Binnen de Jarrèl -collectie is veel veranderd. Er zijn veel families bijgekomen wat ervoor zorgt dat het merk nog meer tot zijn recht komt. De sieraden worden nog altijd vervaardigd in Italië. Maar we hebben na de overname wel gezocht naar nieuwe ateliers die aan onze kwaliteitseisen kunnen voldoen. Wat ik ook geweldig vind aan Jarrèl, zijn de vele keuzemogelijkheden in kleuren goud, het aantal karaat en de combinaties van edelstenen. Het merk is jong, kleurrijk en geeft een luxueuze uitstraling.”

 

 

Favoriet van Amy: Jarrèl Beau Monde Palermo ring met witte steen

Amy koos deze 14 karaat roségouden ring uit de Jarrèl Beau Monde collectie vanwege de jonge look, de prachtige afwerking van de ring en de mooie cabochon geslepen maansteen.

 

Bekijk Jarrèl Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram