• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Hearts and diamonds for my true love

09 februari 2022

Is zij het voor jou? Valentijnsdag is een prachtig moment om dit te tonen met een diamanten of hartvormig sieraad.

 


 

Gouden hart

Rode wangen van geluk… Aan dit stijlvolle geelgouden collier met fijne schakels van Blush hangt een glanzend witgouden hart. Dit liefdevolle geschenk is geschikt om elke dag als solo blikvanger te dragen, maar kan ook trendy samen met meerdere colliers gedragen worden.

> Bekijk collier

 


 

You’re my diamond

Pavé gezette diamanten in een witgouden hartje aan een geelgouden collier brengen de allerliefste liefdesboodschap glanzend over.

> Bekijk collier

 


 

Hartendief

Deze prachtige 14 karaat witgouden ring met een witte hartvorm geslepen diamant van 0,25 caraat en 30 briljant geslepen diamanten is gemaakt om persoonlijke momenten te omlijsten. Geschikt als aanzoeksring, maar ook om een liefdesjubileum te vieren.

> Bekijk aanzoeksring

 


 

Vandaag vraag ik haar

Deze prachtige aanzoeksring heeft dankzij roze morganiet in combinatie met roségoud en witte diamanten een verfijnde, vrouwelijke uitstraling: een tijdloze, elegante ring om ‘ja’ tegen te zeggen.

> Bekijk aanzoeksring
 


 

Samen één

Deze ringenset met een hoge symbolische waarde bestaat uit een solitair en een alliance ring van 18 karaat geelgoud die perfect op elkaar aansluiten. Samen draagt dit gouden duo uit de eigen, Ha-Exclusive collectie 1-0.07/ 38.0.49ct aan diamant.

> Bekijk ringen
 


 

Veelzijdige armband met allure

Deze ronde armband komt uit de Ha-Collection. Deze collectie wordt met zorg samengesteld en bestaat uit sieraden van 14 karaat goud met briljant. Het design van de armband heeft internationale allure en laat zich mooi combineren met andere sieraden. Een veelzijdige armband met een klassieke touch die nooit verveelt.

> Bekijk armband
 


 

SPECIAAL VOOR HAAR

Ton Sur Ton

Deze collectie van het Nederlandse horlogemerk Staudt Chronometrie bestaat uit klassieke unisex horloges met een kleurrijke twist. Kies zijn of haar favoriete kleur. Leverbaar in 6 kleuren, elk gelimiteerd tot 100 stuks.

> Bekijk Ton Sur Ton collectie
 


 

SPECIAAL VOOR HEM

Frederique Constant New Highlife

Een highlight voor horlogeliefhebbers is het in edelstaal uitgevoerde herenhorloge Frederique Constant New Highlife met skeleton wijzerplaat. Dit is een zeldzaam exemplaar waarvan er wereldwijd slechts 888 stuks geproduceerd zijn.

> Bekijk horloge
 


 

Geschaakt!

Dit paar 14 karaat roségouden oorhangers uit de Jarrèl Exclusive Jewelry Beau Monde San Marino collectie hebben een schaakbord geslepen granaat edelstenen van 10 x 10 millimeter. Door een schaakbordslijpsel ontstaan geometrisch verdeelde vierkantjes die zorgen voor een verleidelijke schittering.

> Bekijk oorhangers

 

Bekijk juwelen collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram