• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Feminine lifestyle

07 maart 2022

Verleidelijke geuren en luxe accessoires zorgen voor een feelgood feeling. Net als juwelen en sieraden dit doen, benadrukken ook zorgvuldig gekozen life style items de vrouwelijke energie.

 


 

Cire Trudon

Cire Trudon Diffuser – Ernesto

Cire Trudon werd in 1643 in Parijs opgericht. De eerste eeuwen was Cire Trudon een huis dat geparfumeerde kaarsen creëerden voor de rijken en koningen van Frankrijk. Vandaag de dag is het iedereen gegeven zich onder te dompelen in de luxueuze producten van dit beroemde Franse huis. Huisparfum Ernesto neemt u mee naar Havana, waar de geuren van leer en sigaren perfect harmonieert met fruittonen en prikkelde specerijen. Het huisparfum is verpakt in een luxe glazen diffuser die de geur 3 tot 4 maanden verspreidt.

 

Bekijk Cire Trudon Collectie

 


 

Qlocktwo

Qlocktwo Touch Qolor Lime Juice

Model Qolor uit de Qlocktwo Touch serie is, dankzij een acryl front in de kleur ‘Lime Juice’, een ware eyecatcher. Dit Qlocktwo tafelmodel (13,5 x 13,5 centimeter) is een klok en wekker ineen. De tijd wordt in woorden geschreven en verspringt elke vijf minuten. De tussenliggende vier minuten worden met lichtpuntjes in de hoeken van de klok aangegeven. Wanneer het tijd is om te ontwaken doet de Qlocktwo Touch dit vriendelijk met een alarmsignaal dat zachtjes start.

 

Bekijk Qlocktwo Collectie

 


 

Zoe Travel

Zoe Travel Zip Case Mink

De mooi gedecoreerde juwelenbox ‘Zoe’ van het merk Wolf is een lievelingsitem voor op de toilettafel, maar ook om mee te nemen op reis. De velvet boxen zijn van buiten en binnen met bloemen borduurt. De binnenzijde heeft een spiegel en de box biedt voldoende praktische opbergruimte voor ringen, colliers, armbanden en een of meerdere horloges. De speciale LusterLoc™ stof waarmee de box is bekleed, voorkomt tot 35 jaar oxidatie van sieraden. Leverbaar in verschillende maten en in drie verschillende kleuren.

 

Bekijk Wolf1834 Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram