• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Horloges voor hem en haar

01 december 2023

Horloges die uitblinken in verfijning en elegantie zijn perfect om te schenken, of om zelf te dragen, tijdens de feestdagen. Deze horloges, voor hem en haar, sieren de pols en maken feestelijke outfits compleet.

 


 

Frederique Constant Classics Index Business Timer

De Business Timer van Frederique Constant, is een charmant quartz horloge met een tijdloos ontwerp. Het horloge, met een kastdiameter van 40 millimeter, oogt rustig, terwijl het naast de uren, minuten en seconden veel extra informatie biedt, zoals dag-, datum- en weeknummerweergave. Op zes uur is een maanfase-venster geplaatst. De Classics Index Business Timer is leverbaar in een volledig edelstalen uitvoering of met een geelgoud vergulde kast.

 


 

Frederique Constant Classics Carrée Ladies

De Classics Carrée Ladies is geïnspireerd op de charmante stijl uit de jaren 1920. Met haar tijdloze verfijning en luxe is dit horloge door alle jaren heen een geliefde en tijdloze verschijning gebleven. Vierkante uurwerken hebben altijd een speciale plaats ingenomen in de geschiedenis van de horlogerie en zijn tot op de dag van vandaag hét ideale klassieke model voor dress watches. Deze Frederique Constant Classics Carrée Ladies heeft een bicolor uitvoering in gepolijst edelstaal, gecombineerd met goud pvd gecoat edelstaal. Het hart van de verfijnde parelmoer wijzerplaat heeft een mooie guilloché bewerking.

 

Bekijk FC Collectie

 


 

Smalle Tissot PRX Powermatic 80

Met een afmeting van 35 millimeter en het uiterlijk van zijn beroemde jaren 1978 voorganger is de Tissot PRX Powermatic 80 een voorbeeld van sportieve elegantie. De parelmoer wijzerplaat heeft een mooi wafelpatroon. Onder de wijzerplaat zorgt een automatisch uurwerk met Nivachron™-balansveer voor precisie. De afkorting ‘PRX’ staat voor ‘Particularly Robust’ en ‘eXcellent’. Het is een aanduiding die Tissot gebruikt om de duurzaamheid en kwaliteit van de PRX-lijn horloges te benadrukken. De ‘80’ in de naam staat voor de 80 uursgangreserve die het horloge biedt.

 


 

Tissot Gentleman Powermatic 80 Open Heart

De Tissot Powermatic horlogelijn staat voor precisie, kracht en innovatie. De term ‘Powermatic’ verwijst naar het gebruikte Tissot uurwerk met een indrukwekkende energiereserve van 80 uur. Het eerste Tissot Powermatic horloge werd geïntroduceerd in 2011 en markeerde een mijlpaal in de horloge-industrie. De elegante Tissot Gentleman Powermatic Open Heart is een opvolger in de lijn waarbij, dankzij een uitsnede in de wijzerplaat, het hart van het horloge te bewonderen is. Dit opvallende horloge, met een diameter van 40 centimeter en uitgevoerd in edelstaal, staat symbool voor de Zwitsers gemaakte horlogetraditie.

 

Bekijk Tissot Collectie

 


 

Balmain Be Balmain met maanfase

Maanfase applicaties tonen de stand van de maan op de pols. Balmain verwerkte de maanfase in een smal, 33 millimeter sportief dameshorloge, uitgevoerd in een bicolor edelstalen kast met bijpassende goudgeel vergulde bicolor band. Het horloge heeft een quartz uurwerk en is spatwaterdicht.

 


 

Balmain Mini

Groots in mini-uitvoering, het typeert dit vrouwelijke Balmain horloge met quartz uurwerk. De glanzend gepolijste edelstalen kast is slechts 29 millimeter in doorsnee. De wijzerplaat van parelmoer heeft stijlvolle Romeinse indexen. 56 Top Wesselton W-SI diamanten, voor een totaal van 0,221 ct. geven het horloge een ongekende charme.
 

Bekijk Balmain Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram