• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Een feestelijk cadeau voor uw man

01 december 2023

Ook mannen zijn dol op prachtige accessoires. En wat te denken van een passend lifestyle-item? Of verras uw partner deze feestdagen met een schitterend horloge. Veel sieraden en horloges kunnen gepersonaliseerd en gegraveerd worden!

 


 

Albanu Monaco armband

Albanu Monaco staat sinds 1928 voor luxe, handgemaakte sieraden waarin dierlijke materialen een belangrijke rol spelen. Deze armband is gemaakt van gevlochten zwart leer en heeft een edelstalen sluiting. De lengte van de armband is 21 centimeter en de breedte 20 millimeter.

 


 

Albanu Monaco armband van roggenleer

Het huis Albanu Monaco zet zich in voor dierenwelzijn en hanteert een ethische aanpak voor alle creaties die het maakt. Het merk houdt zich onder anderen aan de overeenkomsten voor de bescherming van wilde dieren, zoals CITES, vastgesteld door de Washington Conventie. Door Albanu te dragen, wordt respect voor de dierenwereld uitgedragen. Deze armband van 19 centimeter bij 13 millimeter is gemaakt van roggenleder en heeft een edelstalen sluiting.

 


 

Albanu Monaco armband van paardenhaar

De inspiratie om te starten met het maken van armbanden uit dierlijke materialen ontstond toen de latere oprichters van Albanu Monaco tijdens een reis een prachtige armband van olifantenhaar kregen aangeboden van de Masai-stam. In dezelfde traditie maakt het merk nog altijd met veel respect, handmatig haar armbanden. Zoals deze armband uit gevlochten bruine paardenharen. De armband meet 18 x 0,6 centimeter en heeft een edelstalen sluiting.

 

Bekijk Albanu Collectie

 


 

Rocks On a Rope armband ‘Synergy’

‘Diamanten in een andere vorm’, dat is de stijl van Rocks On a Rope. In deze armband, bestaande uit een verstelbaar koord, is een zwarte diamant het stoere middelpunt. Het koord is leverbaar in verschillende kleuren.

 

Bekijk Collectie

 


 

WOLF watchwinder ‘Cub Green’

Voor het bewaren en op tijd laten lopen van een automatisch herenhorloge is de WOLF (single) watchwinder met klep een geweldige lifestyle musthave. De buitenkant van de handgemaakte ‘Cub’ is bekleed met veganistisch leer. Aan de binnenzijde zorgt met chrome afgewerkte hardware voor nauwkeurige omwentelingen, voorgeprogrammeerd met pauze- en slaapfasen. De watchwinder, verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren werkt op stroom of op batterijen en meet 14cm L x 15, 4cm B x 14, 8cm H.

 


 

WOLF watchwinder ‘The Rocket’

Wolf maakt met The Rocket ‘s werelds kleinste reishorlogewinder. Deze praktische watchwinder is klein genoeg om in de palm van de hand of een hotelkluis te passen, maar is ook een mooi accessoire voor thuis. Elke WOLF watchwinder presteert dag in dag uit krachtig met een exact aantal omwentelingen. ‘The Rocket’ meet slechts 9.1CM L X 16CM B X 8.7CM H, en houdt een automatisch horloge langdurig bij de tijd op oplaadbare lithium batterijen of via een USB Type-C-oplaadpoort.

 

Bekijk WOLF Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram