• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Met alle liefs voor Vaderdag

05 mei 2023

Op 18 juni is het Vaderdag, hét moment om vaders extra te laten merken hoe belangrijk ze zijn. Wanneer u waardering wilt uitdrukken met een blijvend geschenk, hebben we een aantal inspirerende suggesties. Bijzonder leuk is het nieuwe concept van het Nederlandse horlogemerk Staudt waarbij het niet alleen mogelijk is om een persoonlijke boodschap op het kastdeksel aan te laten brengen, maar bijvoorbeeld ook op de wijzerplaat, de kroon en zelfs op de rotor. Vraag ernaar wanneer u onze winkel bezoekt!

 


 

Oris Big Crown Calibre 473

Voor trendy vaders mag een nieuw horloge opvallend zijn. De nieuwe Big Crown Calibre 473 voldoet hier aan met een wijzerplaat in de nieuwe kleur turquoise. Niet alleen de kleur is nieuw, maar ook het handopwindbaar kaliber 473. Dit is het tiende Oris uurwerk dat het merk in 10 jaar in eigen atelier ontwikkelde. De opvallende kleur wordt gecombineerd met behoud van de vintage-kenmerken op de wijzerplaat waar de Big Crown-modellen zo geliefd om zijn.

 

Bekijk Oris Collectie

 


 

Albanu Monaco kabelarmband

Voor stoere vaders is een armband van Albanu een geschenk dat met liefde gedragen wordt. Deze uitvoering is gemaakt van gevlochten, zwarte staaldraden met als sierlijk element een gepolijste, edelstalen sluiting. De armband heeft een lengte van 21 centimeter en is 13 millimeter breed.

 

Bekijk Albanu Collectie

 


 

WOLF The Rocket Watchwinder

The Rocket van WOLF is ’s werelds kleinste reishorlogewinder. De watchwinder is met 9,1CM L X 16CM W X 8,7CM klein genoeg om in de palm van de hand te passen en vraagt maar weinig ruimte in een reistas. Natuurlijk bewijst deze krachtige mini die werkt op oplaadbare batterijen of via een USB-oplader, ook zijn prestaties bij thuisgebruik.

 

Bekijk WOLF Collectie

 


 

Tissot Chemin Des Tourelles Powermatic

Klassiek ontmoet power. Voor vaders die hun horloge dragen in combinatie met een zakelijke outfit is een horloge met een klassieke uitstraling een dierbaar geschenk. Onder de klassieke wijzerplaat heeft Tissot het ultramoderne Nivachron Powermatic 80 uurwerk geplaatst dat een gangreserve van 80 uur biedt. Dit is ruim genoeg om het horloge bij de tijd te houden wanneer in het weekend een sportief horloge gedragen wordt.

 

Bekijk Tissot Collectie

 


 

Frederique Constant Classic Heart beat Maanfase

Frederique Constant is een horlogemerk dat onder horlogeverzamelaars bekend staat om het uitstekende uurwerkmechanisme en de subliem gedetailleerde afwerkingen. Dit horloge uit de Classics Collection heeft een prachtige blauwe wijzerplaat met klassiek Clous de Paris guilloché patroon met daarin een maanfasecomplicatie en een diafragma. Deze laatste geeft een kijkje op het echappement.

 

Bekijk FC Collectie

 


 

Staudt Prelude Chronograph

Staudt kiest voor de rust en luxe van ‘less is more’ met behoud van een perfecte afwerking. Dit komt goed naar voren in de 41 millimeter van de Staudt Prelude Chronograph die leverbaar is in edelstaal of 18 karaat goud. Dankzij de vorm van de gebogen lugs draagt het horloge comfortabel en lijkt het slanker dan de 13,6 millimeter die de kast meet. De achterzijde van het horloges heeft saffierglas waardoor het uurwerk te bewonderen is.

 

Bekijk Staudt collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram