• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Onze nieuwste horloges

05 mei 2023

We hebben weer een aantal prachtige horloges van uiteenlopende merken toegevoegd aan onze collectie. We stellen er graag een aantal aan u voor.

 


 

Christiaan van der Klaauw Ariadne

Chronograaf Ariadne van Christiaan van der Klaauw is een meesterwerk: het is het astronomische horloge op haar best, gecombineerd met een modern, sportief design. Het horloge heeft een volledige datum-aanduiding, maanstand indicatie en de aanduiding van tijd op een 24-uursschaal. Op 6 uur is de maanstand af te lezen. De Ariadne van Christiaan van de Klaauw meet 40 millimeter en is uitgevoerd in edelstaal. De chronografen zijn leverbaar in 3 verschillende versies: met blauwe wijzerplaat en blauw lederen band, met witte wijzerplaat en cognac-kleurige band en als uitvoering met een grijze wijzerplaat met zwarte band.

 

Bekijk CvdK Collectie

 


 

MeisterSinger City Edition 2023 Groningen

Elke jaar brengt MeisterSinger special editions uit die in het teken staan van een stad of locatie. Bij Ha juweliers presenteren wij u de Groningen Editie 2023, Limited Edition, uitgebracht in slecht 10 stuks. Op het kastdeksel van het éénwijzerhorloge staat de tekst: “Er gaat niets boven Groningen”. Het edelstalen horloge heeft een diameter van 43 millimeter. De groene wijzerplaat wordt beschermd door krasvrij en ontspiegeld saffierglas.

 

Bekijk MeisterSinger Collectie

 


 

Tissot PRX Powermatic Chronograaf

De stijlkenmerken van de nieuwe Tissot PRX Powermatic Chronograaf brengen ons terug naar de jaren zeventig. Het edelstalen 42 millimeter horloge heeft de iconische hoekige vorm van de PRX met geïntrigeerde edelstalen band die perfect in elkaar overgaan. De stijl van het sporthorloge met stijlkenmerken uit de jaren 1970 is niet compleet zonder contrasterende panda-wijzerplaat. De PRX Chrono wordt aangedreven door het Valjoux A05.H31 kaliber met 60-uurs gangreserve.

 

Bekijk Tissot Collectie

 


 

Longines Master Collection

Longines is een traditioneel Zwitsers merk dat uitzonderlijke uurwerken produceert. De Longines Master Collection, dat een succes is sinds de lancering in 2005 is hiervan een prefect voorbeeld. Longines Master horloges hebben een automatisch uurwerk en blinken uit in design en verfijning. De Longines Master Collection staat bekend om de perfecte balans tussen klassieke elegantie en een uitstekende prestatie. De Longines Master 2.673.4.92.6 heeft een 40 millimeter edelstalen kast en biedt zowel chronograaffuncties als een maanfase.

 

Bekijk Longines collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram