• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Mix & Match

11 september 2023

Een mooi sieraad op zich is al een feest om aan te schaffen, maar het kan nóg leuker zijn om zelf een combinatie te maken. In Haren vindt u tal van sieradenmerken die van een eenvoudige oorring iets feestelijks kunnen maken. Merken als Bron, Blush, Miss Spring en Jarrèl maken verschillende losse aanhangers voor aan uw oorringen. Kleurstenen, diamanten of parels zijn er in verschillende vormen en kleuren. Dus mix&match er gerust op los. Dan ontstaat een uniek sieraad dat perfect bij u past.

 


 

Een parel van Blush

Deze oorbedels van Blush zijn een mooie toevoeging aan elk creool, of dat nu een gladde is of voorzien van zirkonia. De bedels zijn gemaakt van geelgoud met daaraan een zoetwaterparel. Hiermee krijgt een eenvoudig creool een sierlijke uitstraling.

 


 

Zwarte onyx van Blush

Chique gekleed voor een avondje uit? Zorg dan voor een stijlvolle finishing touch met deze aanhangers van Blush. Deze langwerpige oorbedels zijn facet geslepen uit zwarte onyx. Ze vormen een mooie combinatie met de ovale Blush creolen.

 

Bekijk Blush Collectie

 


 

Toujours Ajour van Bron

Toujours Ajour is een mysterieuze familie van het Nederlandse Bron. Kenmerkend is het ajour-patroon dat een subtiel spel van licht en donker biedt en doet denken aan romantische balkonnetjes in Parijs. Deze oorhangers zijn gemaakt voor de grotere (20mm) Lux-oorringen. De roségouden aanhangers zijn 2,5 centimeter lang en ogen luchtig en flatteus.

 

Bekijk Bron Collectie

 


 

Paarse amethist van Jarrèl Exclusive Jewelry

De Amsterdam oorringen van Jarrèl Exclusive Jewelry zijn een goede basis om naar hartenlust op te variëren. De oorringen uit de Beau Monde collectie krijgen hier aangenaam gezelschap van de Lisboa aanhangers van geelgoud en amethist. Is paars de kleur die nog ontbreekt in uw collectie?

 

Bekijk Jarrèl Collectie

 


 

Druppels rookkwarts van Bron

Deze aanhangers van Bron springen op verschillende manieren in het oog. Eerst is er het bijzondere patroon in geelgoud dat alle sieraden van de Toujours Ajour collectie kenmerkt. In deze aanhangers manifesteert zich dat in het als blaadjes gevouwen motiefje dat een mooie steen vasthoudt. Dit is een cabochon geslepen rookkwarts die als een druppel onder de blaadjes het licht vangt.

 

Bekijk Bron Collectie

 


 

Groene jade van Jarrèl Exclusive Jewelry

Heeft u ook zo veel groen in uw garderobe? Logisch want groen is vaak in de mode en is er in vele tinten. Deze aanhangers van Jarrèl Exclusive Jewelry passen er perfect bij. Ze zijn gemaakt van geelgoud en houden de groene jade in de vier hoeken stevig vast.

 

Bekijk Jarrèl Collectie

 


 

Een feestje van Miss Spring

Regelmatig een nieuwe aanhanger kiezen voor aan uw oorringen zorgt al voor een nieuwe look, maar waarom zou u het bij eentje laten? Miss Spring houdt van combineren en biedt aanhangers die onder elkaar kunnen worden bevestigd. In dit geval zijn het de Primrose, Dandilion en Lily XXL die er samen een buitengewoon feestelijk geheel van maken. Gemaakt van goud en diamant zijn ze per stuk te dragen of als complete set.

 


 

The Duchess van Miss Spring

The Duchess is een nieuwe lijn binnen de collectie van Miss Spring. Deze lijn bestaat onder andere uit een prachtige collectie met aanhangers voor aan uw oorringen. De hangers zijn gemaakt van 14 karaat goud en diamant. Ze zijn per stuk verkrijgbaar maar natuurlijk ook in een set.

 

Bekijk Miss Spring collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram