• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Blijf bij de tijd met deze nieuwe horloges

11 september 2023

De scholen zijn weer begonnen, de vakantie is voorbij en het werk roept. Nu de tijd van het jaar is aangebroken om weer wat vaker op tijd te moeten zijn, is dit wellicht het moment voor een nieuw horloge. Gelukkig zijn deze nieuwe horloges mooi op tijd binnen gekomen in Haren. We stellen het gevarieerde zestal graag aan u voor.

 


 

Longines Conquest

De Longines Conquest maakte in 1954 zijn debuut en heeft zich inmiddels meer dan bewezen als een horloge dat prestatie en elegantie moeiteloos combineert. Dat doet ook dit nieuwe herenmodel met een kastdiameter van 41 millimeter. Het stalen horloge toont nauwkeurig de tijd en datum dankzij een quartz uurwerk. Het is waterdicht tot honderd meter.

 

Bekijk Longines Collectie

 


 

Seiko Presage Sharp Edge

De Presage Sharp Edge van Seiko is een herenhorloge om lang en goed naar te kijken. Is het niet om te zien hoe laat het is, dan is het misschien voor een blik op de fraaie blauwe wijzerplaat met de traditioneel Japanse ‘Asanoha’ (hennepblad)-textuur. Of wellicht trekt de opening in de wijzerplaat uw aandacht omdat hier achter een deel van het automatische uurwerk zichtbaar is. Dit uurwerk geeft naast de tijd ook de datum aan en heeft een gangreserve van 72 uur. De Presage van Seiko is een model dat we al langer kennen, maar de Sharp Edge is een nieuwe lijn die de klassieke vormgeving in ere houdt, maar met een nieuw krachtig en hoekig kastdesign.

 

Bekijk Seiko Collectie

 


 

Tissot PRX Powermatic 80

Sportief en toch gekleed. Dat is de PRX Powermatic 80 van Tissot. Het model is met een kastdiameter van 35 millimeter bescheiden van afmeting, maar toch opvallend. Het heeft een hoogwaardige stalen kast en een fascinerende blauwe wijzerplaat, geïnspireerd op zijn beroemde voorganger uit 1978. Het kenmerkende wafelplaatpatroon voegt een extra laag elegantie toe aan het automatische model. De PRX is waterbestendig tot honderd meter en heeft een Nivachron™-balansveer, waardoor het een ideale keuze is voor wie kiest voor betrouwbaarheid en precisie. De gesatineerde stalen armband met een stalen vouwsluiting garandeert de hele dag comfort.

 

Bekijk Tissot Collectie

 


 

Be Balmain

Het Parijse mode- en horlogehuis Balmain weet als geen ander een aantrekkelijk design in hun horloges te brengen. De Be Balmain is daarvan het meest recente voorbeeld. Het dameshorloge heeft een sportieve look met haar bicolor kast en band van staal en verguld geelgoud. De witte wijzerplaat vormt het heldere decor voor de tijd, de datum en een maanfaseaanduiding. In de kast met een diameter van 33 millimeter wordt dit alles verzorgd door een quartz uurwerk.

 

Bekijk Balmain Collectie

 


 

Tissot PRX Quartz

De PRX is gebaseerd op een beroemd ontwerp van het Zwitserse Tissot dat bijna een halve eeuw later nog altijd verrassend actueel is. Dat heeft het te danken aan het smalle, tijdloze en solide ontwerp, dat het een ideaal horloge maakt voor mensen met oog voor design. Deze stalen uitvoering heeft een kastdiameter van veertig millimeter en een blauwe wijzerplaat met sunburst afwerking. De PRX is uitgerust met een quartz uurwerk en is tot honderd meter waterdicht.

 

Bekijk Tissot Collectie

 


 

Tribute 1

De Tribute 1 van Armin Strom is een moderne herinterpretatie van de haute horlogerie dress watch, die technisch innovatief en prachtig met de hand afgewerkt is. Met zijn offset grijze wijzerplaat met uniek ontworpen roségoud gecoate stalen wijzers en een ingenieus efficiënte 100-uurs mainspring barrel op de wijzerplaat, brengt de Tribute 1 technische bekwaamheid en de hoogste normen van handafwerking in de meest minimalistische creatie van de fabrikant tot nu toe. De Rose Gold Edition is beperkt tot honderd stuks en heeft een wijzerplaat met grijze granaattextuur.

 

Bekijk Armin Strom Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram