• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Moederdaggeschenken voor de business moms

02 mei 2022

Moeders zijn een bron van inspiratie en échte duizendpoten. Moederdag is een prachtige gelegenheid om te uiten hoe blij je met haar stralende voorbeeld bent. Deze sieraden en lifestyle items passen perfect bij de zakelijke en ambitieuze power-vrouw moeder.

 


 

WOLF jewelry box Indigo

Al haar lievelingssieraden worden stijlvol bewaard – of meegenomen op reis – in deze mooie en hoogwaardige jewelry box van Wolf. De juwelendoos heeft een spiegel en biedt plaats aan ringen, armbanden, colliers en horloges. Zowel de buitenkant als een deel van de binnenkant is voorzien van prachtig borduurwerk. Ook is de binnenkant bekleed met een speciale stof die sieraden tot 35 jaar beschermt tegen oxidatie.

 

Bekijk WOLF Collectie

 


 

Tirisi Moda oorstekers met een kusje

Sieraden die getuigen van klasse en elegantie sieren de business woman. Deze oorstekers van Tirisi Moda in sterling silver en roségoud zijn de perfecte finishing touch van een zakelijke, moderne look. Met als extra boodschap: twee liefdevolle kusjes van jou aan de allerliefste moeder.

 

Bekijk Tirisi Moda Collectie

 


 

Longines horloge Master Collection

Het horlogemerk Longines creëert al sinds de oprichting uitzonderlijke uurwerken. Perfect dus voor uitzonderlijke dames. De witte parelmoer wijzerplaat, met daarop twaalf diamanten als index, geven het horloge een elegante luxe. Als bijzondere blikvanger is op de wijzerplaat de stand van de maan af te lezen. Mooi is ook de transparante achterkant – gemaakt van krasbestendig saffierglas – waardoor het automatische uurwerk van het horloge te zien is. De donkerblauwe band geeft het horloge een zakelijk karakter.

 

Bekijk Longines Collectie

 


 

Qlocktwo Touch Designer Editie Deep Black

Qlocktwo klokken vertellen de tijd in woorden. Deze tafelklok met diep zwart front, staat prachtig in huis of op kantoor. De tekst verspringt iedere vijf minuten. Na iedere minuut die verstrijkt licht een van de puntjes in de hoek op, om de tussenliggende minuten aan te geven. ‘Je bent mijn alles’ kan de klok niet spellen, maar met elke blik op deze mooie tafelklok, zal ze deze onderliggende boodschap begrijpen.

 

Bekijk Qlocktwo Collectie

 


 

Ha Collection geelgouden Paperclip collier

De schakels van dit geelgouden collier uit de HA Collection hebben een prachtige, zonnige glans. Ook op het gebied van vormgeving is dit 14 karaat collier met langwerpige ‘paperclip-schakels’ een opvallende verschijning. Zowel klassieke als moderne stijlvormen komen prachtig samen in dit 45 centimeter lange collier.

 

Bekijk Ha Collection

Meer nieuws

Volg ons op instagram