• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Moederdaggeschenken voor glamour moms

02 mei 2022

Bij elegante, vrouwelijke moeders die elk moment klaar zijn om te shinen, past een sieraad dat haar stralende persoonlijkheid complimenteert.

 


 

Bigli Mini Waves Ring

Een met liefde gekozen sieraad is een perfect geschenk om bijzondere waardering uit te drukken. Met deze prachtige ring uit de Bigli Mini Waves collectie, draagt ze dierbare herinneringen met zich mee. Deze ring is gemaakt van 18 karaat roségoud, en is versierd met schitterende bruine diamant. (0.27ct)

 

Bekijk Bigli Collectie

 


 

Show stopper met diamanten en morganiet

Onze eigen Ha collectie bestaat uit indrukwekkende sieraden die met veel liefde en zorg worden ontworpen en gemaakt. Met al haar vrouwelijke flair is deze roségouden ring met morganiet omringt door diamant een echte ‘show stopper’: een tijdloze, maar gelijktijdig moderne ring.

 

Bekijk Ha collection

 


 

Bigli Collier Chloé Green Lemon

Dit 18 karaat roségouden collier komt uit de Mini Chloé-collectie van Bigli. De prachtige groene steen die in goud is gezet, kreeg de naam ‘Green Lemon’. De kleur wordt verkregen door laagjes parelmoer, groen agaat en lemonkwarts op elkaar te bevestigen. Een prachtig geschenk om ‘dankjewel’ voor alle onvergetelijke momenten te zeggen, tegen de beste moeder ter wereld.

 

Bekijk Bigli Collectie

 


 

Tirisi Jewelry Amsterdam Armband

Tirisi is een merk dat vanuit Amsterdam de wereld, en al haar inspirerende vrouwelijke bewoners, als inspiratiebron ziet. De sieraden zijn geschikt om elke dag met liefde te dragen, maar ook om door te geven aan de volgende generatie. Deze smalle, 18 karaat roségouden armband draagt zeer licht en comfortabel op de huid. Glinsterende blikvangers zijn de 20 pavé gezette briljant geslepen diamanten, die zorgen voor en touch of catwalk glamour.

 

Bekijk Tirisi Collectie

 


 

Ebel horloge Brasilia

Of ze haar Ebel Brasilia nu draagt bij een zakelijke outfit of tijdens een feest, het elegante ontwerp van de Brasilia past bij elke gelegenheid. Het horloge is gemaakt van gepolijst edelstaal en heeft een rechthoekige kast van slechts 22,9 x 30 millimeter. Elf diamanten en het Ebel-kenmerk: twee kussende E’s, geven de uren aan.

 

Bekijk Ebel Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram