• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Moederdaggeschenken voor sportieve moeders

02 mei 2022

Een shock-proof horloge of een sieraad dat ze bij elke gelegenheid kan dragen, is een geliefd Moederdaggeschenk voor moeders die geen yoga- of zumba les overslaan en altijd in zijn voor een sportief uitje.

 


 

Albanu Marinekoord Armband

Albanu armbanden worden met veel zorg met de hand gemaakt. Deze armband met een edelmetalen sluiting, is gemaakt van gevlochten marinekoord en is leverbaar in 19 verschillende kleuren. Gedragen in haar lievelingskleur is deze stoere armband een waardevol geschenk dat past bij een sportieve lifestyle.

 

Bekijk Albanu Collectie

 


 

Bigli Nicki Armband met Onyx

Sieraden zijn altijd een bijzonder en een persoonlijk cadeau, maar voor Moederdag kan het nog persoonlijker. Deze prachtige armband is gemaakt uit 18 karaat roségoud en heeft een grote zwarte onyx als eye catcher: puur en elegant.

 

Bekijk Bigli Collectie

 


 

Georg Jensen Moonlight Grapes Collier

‘Love you to the moon and back’: deze boodschap ligt verscholen in het Georg Jensen collier van sterling silver. Het zilver is zorgvuldig geoxideerd en gepolijst voor een bijzondere moonlight glans.

 

Bekijk Georg Jensen Collectie

 


 

Hand gesmeed oorsieraad van NOL

NOL sieraden zijn echt iets bijzonders. De zilveren sieraden met modern en strak design, worden in Nederland uit de mooiste edelmetalen met de hand gesmeed tot unieke sieraden. Deze mooie oorstekers zijn gemaakt van zilver.

 

Bekijk NOL Collectie

 


 

Sport Chic horloge van Tissot

Het Tissot Sport Chic quartz horloge is met zijn sportief-elegante look bij elke gelegenheid te dragen. De gematteerde edelstalen kast en de met Superluminova bewerkte wijzers zorgen voor een sportieve look. De zilveren wijzerplaat met diamanten als indexen benadrukken het elegante design.

 

Bekijk Tissot Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram