• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Moederdaggeschenken voor trendy moms

02 mei 2022

Is jouw moeder eeuwig jong van hart en geest? ‘Kleurrijk en stijlvol’ zijn de perfecte sieraden voor moeders van elke leeftijd, die de show stelen met hun trendy uiterlijk.

 


 

Nanis ring met toermalijn

Nanis sieraden worden handgemaakt in Italië. Ontwerpster Laura Bicego maakt sieraden ‘van vrouw tot vrouw’ vanuit de filosofie dat sieraden onderdeel moeten uitmaken van het leven van de draagster. Deze kleurrijke ring dankt haar schoonheid aan vakmanschap, kleurrijk toermalijn (2.15ct.) en briljant geslepen diamanten (0.06ct).

 

Bekijk Nanis Collectie

 


 

Jarrèl Beau Monde San Marino armband

Jarrèl collecties dragen de naam van de mooiste locaties op aarde. San Marino is de hoofdstad van het ministaatje San Marino, dat aan Italië grenst. Het prachtige historische centrum van San Marino staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. Dit maakt deze 14 karaat geelgouden armband met lemonkwarts edelstenen tot een perfect geschenk voor one of a kind mama’s.

 

Bekijk Jarrèl Collectie

 


 

Miss Spring hanger met robijn

Miss Spring is het vrolijke Nederlandse sieradenmerk dat uitblinkt in gouden sieraden met kleurrijke stenen. De Brilliantly-lijn bestaat uit lievelingssieraden voor de allerliefste, gemaakt uit goud met daarin diamant, saffier, robijn of smaragd verwerkt. De colliers zijn leverbaar in 14 karaat witgoud, geelgoud en roségoud.

 

Bekijk Miss Spring Collectie

 


 

Staudt dameshorloge

De Ton sur Ton horlogecollectie van het Nederlandse horlogemerk Staudt is kleurrijk, levendig en elegant: een feest om te dragen. De horloges zijn er in zes kleuren, en zijn elk beperkt tot een oplage van 100 stuks. Een bijzonder horloge, voor bijzondere moeders.

 

Bekijk Staudt Collectie

 


 

Tirisi Moda Palm Beach ring

Door het X-je krijgt deze ring een extra bijzondere betekenis. De ring is gemaakt uit gerhodineerd zilver en heeft een 18 karaat roségouden accent met daarin briljant geslepen diamanten (0,07 ct.).

 

Bekijk Tirisi Moda Collectie

 


 

Ha Collection schakelarmband

Klassiek en never out of style, is een schakelarmband. Een schakelarmband is het perfecte accessoire om elke dag te dragen, en is daarmee als geschenk een teken van liefdevolle verbondenheid. Dit geeft deze mooie armband een waardevolle betekenis. De schakels van deze 14 karaat geelgouden armband met paperclip schakels zijn 5 cm lang, wat zorgt voor een modieuze look.
 

Bekijk Ha Collection

Meer nieuws

Volg ons op instagram