• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Nieuw bij Ha Juweliers: Cyrus

24 januari 2023

We hebben tijdelijk een ‘speciale gast’ bij Ha Juweliers in de vorm van Cyrus. Een aantal van de meest bijzondere exemplaren van dit Zwitserse horlogemerk, is tot medio juni bij ons te bewonderen, te passen en aan te kopen. Wij blijven wel dealer van Cyrus en kunnen de horloges blijven leveren, ook na de introductieperiode.

Cyrus is in 2010 opgericht door een Zwitserse familie die kan terugkijken op een lange traditie in het maken van high-end uurwerken binnen de wereld van de haute horlogerie. ‘Innovatie’ is een van de sterke kenmerken van Cyrus. Het merk levert horloges met fijnmechanische uurwerken die dragen als kleine kunstwerken.

 


 

Cyrus Klepcys DICE Double Independent Chronograph Evolution

De 42 millimeter brede chronograaf heeft een modern en sportief uiterlijk. De prestaties zijn uitzonderlijk dankzij het eigen kaliber CYR718, dat een gangreserve van 60 uur biedt. De dubbele chronograaf maakt het mogelijk om twee korte tijdsintervallen onafhankelijk of synchroon te meten. Op 3 uur is een 30-minutenteller geplaatst die is uitgerust met twee verticaal uitgelijnde wijzers in rood en blauw. Dezelfde kleuren worden gebruikt voor de twee centrale secondewijzers. Het horloge, dat een met DCL-gecoate titanium kast heeft, is geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 50 stuks.

 


 

Cyrus Solo Tempo

De 46 millimeter brede Klepcys Solo Tempo heeft een verfijnd uiterlijk, maar is zeer opvallend op het gebied van moderne horlogetechniek. Het titanium horloge met opengewerkte wijzerplaat heeft een zogenaamde cushion vormige kast waarin een hightech uurwerk, het eigen kaliber CYR1015 met 42 uur gangreserve is geplaatst. Opvallend zijn ook de twee symmetrisch tegenover elkaar geplaatste kronen op 3 en 9 uur. De kroon op 3 uur is te bedienen, die op 9 uur is puur esthetisch.

 

Bekijk Cyrus collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram