• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Dinervoucher bij een aanzoeksring

24 januari 2023

Gaat dit voor jullie een extra bijzonder jaar worden, omdat u een aanzoek wilt doen? Wanneer uw keus valt op een aanzoeksring van Ha juweliers, maken wij het moment van uw aanzoek extra feestelijk met een goede fles champagne van het gerenommeerde merk Veuve Clicquot.

Bij een aanzoeksring van € 1.000,- tot € 2.000, – kunt u uw aanzoek vieren met een 3-gangen High Cocktail voor 2 personen bij Restaurant Werkman aan de Grote Markt In Groningen.

Een mooiere voortzetting van jullie gezamenlijke toekomst is er niet: een aanzoek tijdens een prachtig diner op kosten van Ha Juweliers. Bij aankoop van een aanzoeksring van € 2.000,- of meer, ontvangt u een voucher ter waarde van € 250,-. De voucher is inwisselbaar voor een diner of een overnachting bij Hotel Restaurant de Prinsenhof in Groningen.

 


 

Klassieke aanzoeksring met diamant

 
Deze 14 karaat roségouden ring met 0.04ct. aan diamant is prachtig wanneer de keus valt op een klassieke aanzoeksring. De ring is als stralend symbool solo te dragen, maar biedt ook ruimte om uw trouwring aan te schuiven.

 


 

Aanzoeksring met baguette cluster diamanten

Een prachtige aanzoeksring die indruk zal maken is deze 14 karaat witgouden ring met baguette diamanten en briljant geslepen diamanten. Naast 5 baguette geslepen diamanten (0.13ct.) schitteren in deze ring nog 22 briljanten van naar liefst (0.25ct.)

 


 


 

Witgouden Solitair ring

In de 18 karaat witgouden ring schittert een briljant geslepen diamant van 1.07ct. E/VS. Een ring die een leven lang met liefde gedragen zal worden.

 


 


 

Rozet aanzoeksring met diamant

Deze romantische aanzoeksring bestaat uit een combinatie van witgoud en diamanten. (0.55ct.) De diamant in het midden is briljant geslepen. Daaromheen zijn, als stralende bloemblaadjes, 6 diamanten in stijlvolle, witgouden zetpootjes geplaatst.

 


 


 

Solitair ring met hartvormige diamant

Een schitterende ring met een duidelijke boodschap is deze 18 karaat roségouden ring met een hartvormige diamant van 0.40ct.

 


 

Entourage ring met emerald diamant

In deze witgouden entourage ring wordt een emerald cut diamant in een kastzetting van witgoud, omringd door 20 briljant geslepen diamanten. Het totaal gewicht aan diamanten in deze aanzoeksring is 0.45ct.

 

Bekijk Aanzoeksringen collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram