• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Nieuw in de collectie

09 februari 2022

De Ha-collectie wordt doorlopend aangevuld met nieuwe items. Als sneak preview stellen we graag een aantal van de meest opvallende nieuwkomers voor.

 


 

Junghans

Junghans Meister Chronoscope

Sinds december 2021 is de Ha Juweliers horlogecollectie uitgebreid met een aantal horloges van het Duitse merk Junghans. Typerend voor Junghans zijn klassieke designelementen, gebouwd op 150 jaar horlogemeesterschap, in een combinatie met innovatieve horlogetechniek. De Junghans Meister Chronoscoop is een stijlvol herenhorloge uitgevoerd in PVD gecoat edelstaal.

 


 

Junghans

Junghans Meister Classic dameshorloge

Less is more gaat zeker op voor de Junghans Meister Classic. Voor dames die graag een klassiek horloge dragen is dit verfijnde horloge met een kastdiameter van 38,4 mm een stijlvol geschenk. De jaren 50 vintagekenmerken komen elegant tot uitdrukking dankzij de smalle kast en wijzers. Een stoere aanvulling is het transparante kastdeksel dat zicht geeft op het mechanische uurwerk.

 

Bekijk Junghans Collectie

 


 
Nanis

Nanis Libera ring met briljant

Nanis ontwerpt sieraden voor vrouwen die de sieraden die ze dragen als onderdeel van hun levensstijl zien. Niet als accessoire. De vormen zijn stijlvol, speels en modern. Zoals in deze gouden ring met diamanten uit de Libera-collectie van het merk.

 


 

Nanis

Nanis Libera oorsieraden

Lichtheid en elegantie werden door de designers van Nanis kunstig samengebracht in deze prachtige oorsieraden uit de Nanis Libera-collectie. De cirkeloorbellen zijn gemaakt uit 18 karaat geelgoud en hebben pavé gezet diamant.

 

Bekijk Nanis Collectie

 


 

Qlocktwo

Qlocktwo Glintscape

Voor het front van de Qlocktwo Creator’s Edition Glintscape werd miljoenen jaren oud sedimentgesteente gebruikt. Dit kostbare natuursteen met parelmoerachtig uiterlijk maakt, van het toch al bijzondere design van Qlocktwo klokken – die tijd weergeven in taal – een waar wandsieraad. Er zijn 2 uitvoeringen van de Glintscape: de classic van 45×45 cm en de large van 90 x 90 cm. Elke Glintscape Qlocktwo wandklok is gesigneerd en individueel genummerd.

 

Bekijk Qlocktwo Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram