• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Nieuw in onze collectie, Minitials

06 september 2022

Een nieuw seizoen, een nieuw merk! Met trots presenteren wij u de handgemaakte, persoonlijke sieraden van het Nederlandse merk Minitials. Minitials maakt sieraden die staan voor liefde en verbondenheid: handgemaakte sieraden die een persoonlijk verhaal vertellen. Nederlandse goudsmeden maken uit hoogwaardige materialen als goud en diamanten sieraden vol symboliek. Minitials sieraden zijn sieraden met een verhaal om te koesteren.

 


 

Minitials Two Unchainted Collier

Een gouden verbinding: de 2 schakels van dit moderne, geelgouden collier hebben een symbolische betekenis. De schakels zijn op een speciale manier bewerkt waardoor een diamanteffect ontstaat. Het collier kan op veel verschillende lengtes gedragen worden.

 


 

Minitials Sparkle Snake collier

Dat Minitials sieraden met een verhaal maakt, komt goed naar voren in dit geelgouden collier met vingerafdruk. Het resultaat is een stoer, modern en zeer persoonlijk sieraad dat de naam van een geliefde, belangrijke datum of andere boodschap kan dragen. Het collier is verkrijgbaar in drie kleuren goud.

 


 

Minitials Lucky Lux collier

Ik hou van jou en meer: dit geelgouden collier heeft plaats voor 6 persoonlijke gravures en brengt zo de boodschap over die dicht aan het hart ligt.

 


 

Minitials Circle Of Love Pavé collier

In eindeloze verbondenheid heeft het collier ‘Circle of Love’ 16 diamanten als boodschap aan een allerliefste. Het collier kan gedragen worden op 40 en 41 centimter en is leverbaar in het geel-, wit- en roségoud.

 


 

Minitials Benji schakel op satijn

Zeg het zonder woorden. Aan het satijnen koord van deze schuifarmband kan een gouden symbool, een letter of cijfer worden bevestigd. Het snoer is leverbaar in verschillende kleuren. Een trendy armband om zelf te dragen of om te schenken aan een geliefde.

 


 

Minitials drie schakels op satijn

In het midden van deze satijnen schuifarmband pronken drie gouden schakels die zijn bewerkt met hamerfolie, waardoor ze glanzen als diamant. De armband is leverbaar in meerdere kleuren.

 


 

Minitials Two Unchained oorhangers

Time for two: deze 18 karaat geelgouden oorstekers met hangende schakels zijn op speciale wijze bewerkt, waardoor het lijkt alsof de oorhangers gezet zijn met diamanten. De oorstekers zijn verkrijgbaar in het geel-, wit- of roségoud.

 


 

Bekijk Minitials Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram