• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Alles over het merk… Longines

06 september 2022

Longines: traditie & technologie

 

Traditie, techniek, elegantie en sportiviteit: Longines heeft het allemaal. Longines is gevestigd in Saint-Imier in de Zwitserse Jura en is een van de grootste namen binnen de horlogewereld. In 2022 bestaat Longines 190 jaar. Sinds de oprichting in 1832 is het merk toonaangevend op het gebied van horloge innovaties. De uurwerken van Longines zijn zeer betrouwbaar, wat het merk officieel tijdwaarnemer heeft gemaakt tijdens tal van sportevenementen binnen onder andere skisport en paardensport.

Even historisch als vooruitstrevend zijn de pilotenhorloges van Longines. In moderne modellen gebruikt het merk vol trots nog altijd de klassieke kenmerken van de Longines pilotenhorloges.

Longines horloges zijn wereldwijd gewaardeerd vanwege de zeer goede prijs-prestatieverhouding. Horloges van Longines bezitten Zwitsers vakmanschap, zijn robuust en stijlvol. De Longines collectie dames- en herenhorloges is breed en biedt elke liefhebber van ‘Swiss made horloges’ een ruime keus. De Longines Traditional Watchmaking lijn biedt met o.a. de families Heritage, 1832, Le Grande Classic en Master de tijdloze elegantie van Longines. De Longines Sport-collectie bestaat uit stijlvolle pilotenhorloges en duikhorloges.

 


 

Longines Spirit

Als koploper in de ontwikkeling van speciaal ontwikkelde horloges voor de luchtvaart, heeft Longines een onlosmakelijke band met luchtvaartgeschiedenis. Deze kenmerkende bedrijfshistorie wordt nog altijd geëerd met herinterpretaties op Longines vintage modellen. Onder de wijzerplaat met vintage kenmerken als een ‘railroad-ring’ voor de minuten en opvallende indexen en de wijzers met SuperLumiNova, bevindt zich een modern automatisch chronometer uurwerk.

 
 


 

Longines Spirit

Dit edelstalen horloge uit de Longines Spirit collectie heeft een uitstraling waarin sportiviteit en vintagekenmerken perfect in harmonie zijn. Kenmerkend voor de Spirit-lijn is de stevige kast met grote knop en een wijzerplaat met minutenaanduiding en goed afleesbare indexen. Het horloge heeft een diameter van 40 millimeter en een nauwkeurig automatisch uurwerk, door het COSC als chronometer gecertificeerd.

 
 


 

Longines La Grande Classique

Tot de essentie beperkt, en daarmee extreem stijlvol: het Longines La Grande Classique maakt met haar elegante klassieke uiterlijk haar naam waar. Het dames quartz horloge heeft een edelstalen kast van 36 millimeter en is prachtig om dagelijks te dragen, maar staat even geweldig tijdens een chic avondje uit.

 
 
 


 

Longines Conquest

Modellen van Longines hebben het in zich om eeuwig jeugdig te blijven, zoals de horloges uit de Longines HydroConquest lijn. De lijn is ontworpen voor horlogeliefhebbers die op zoek zijn naar een high performance uurwerk dat technische innovatie en elegantie combineert. Dit damesmodel met quartz uurwerk straalt dankzij edelstaal, gecoat geelgoud, wit parelmoer en 11 diamanten zowel sportiviteit als tijdloze elegantie uit.

 

Bekijk Longines Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram