• Juwelier in Haren - Groningen
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Nieuwe modellen van MeisterSinger

03 mei 2024

Tijdens een informele ‘touch & feel-sessie’ op ons Novelties Event kunt u, naast de bestaande modellen ook kennismaken met de nieuwste horloges van MeisterSinger. John van Steen, aanwezig namens MeisterSinger, kijkt ernaar uit met u in gesprek te gaan over het merk en de noviteiten van de diverse modellen. Uiteraard kunt u de horloges ook zelf om de pols ervaren. Hieronder vast een kleine impressie van de modellen die u kunt verwachten.

 


 

MeisterSinger Pangaea Day Date 365

Nieuw, en vol details die verwijzen naar de ontwerpen uit de vroegste dagen van het horlogemaken: dit zijn de kenmerken van de MeisterSinger Pangaea Day Date 365. Het logo en de modelnaam zijn in sierlijke letters aangebracht voor een klassieke uitstraling. De datum- en weekdagringen zijn volledig zichtbaar, waardoor de wijzerplaat structuur en diepte krijgt. De huidige datum en dag van de week worden weergegeven onder de 12-uurs positie.

 


 

MeisterSinger NEO T1

Als afstammeling van de oorspronkelijke MeisterSinger NEO, heeft de NEO T1 dezelfde vintage designelementen die de gehele NEO-collectie typeren. De horlogekast, met een diameter van 36 mm, een smalle rand en gebogen saffierglas, wekt de indruk van een ontwerp uit de jaren ’60. Dit horloge, vernoemd naar de legendarische T1 Bus, brengt een eerbetoon aan het klassieke ontwerp van weleer, maar combineert dit met moderne horlogetechnologie en hedendaagse elementen. Voor het eerst is de populaire Neo voorzien van krasbestendig saffierglas, dat het traditionele harde plexiglas vervangt. Bij het horloge wordt een model van de T1 bus (schaal 1:18) geleverd, samen met een zorgvuldig ontworpen verpakking.

 


 

MeisterSinger Edition Passage

Gelimiteerd tot 100 stuks is de MeisterSinger Edition Passage een special edition voor de echte MeisterSinger liefhebber. Op de ivoorkleurige wijzerplaat worden de 12 uur aanduidingen in een cirkel verbonden door twee andere gekleurde cijfercirkels. De middelste rode cirkel geeft de minuten van elk uur aan, de binnenste blauwe cirkel de seconden. Op de heel eigen MeisterSinger manier geeft dit horloge aan dat alle 720 minuten of 43.200 seconden in 12 uur kostbare tijd is om van te genieten!

 

Aanmelden Novelties Event

Meer nieuws

Volg ons op instagram