• Juwelier in Haren - Groningen
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Oris noviteiten

03 mei 2024

Maak tijdens het Novelties Event kennis met de nieuwe Oris Aquis modellen en de ProPilot X Calibre 400 Laser met wijzerplaat in een caleidoscoop aan kleuren dankzij lasertechniek. Deze noviteiten zijn een aanvulling op de jonge ProPilot X-collectie die in 2022 werd gelanceerd. Speciaal voor deze avond geeft Oris u ook een sneak preview van modellen die we wegens embargo nu nog niet mogen tonen. Mis dit als horlogeliefhebber dus niet!

 


 

Oris Aquis Date

De Oris Aquis-collectie, een van de hoekstenen van het merk sinds 2011, heeft een aanzienlijke upgrade gekregen met onder andere een nieuwe Aquis Date. Oris presenteerde de nieuwe Oris Aquis Date modellen tijdens Watches and Wonders 2024. Deze absolute nieuwkomers in de Oris collecties kunt u tijdens ons Novelties Event zelf komen bewonderen.

 


 

Oris Pro Pilot Calibre 400 Laser

Ontdek de ProPilot X Calibre 400 Laser, een uniek nieuw Oris horloge met een revolutionaire wijzerplaat. Deze wijzerplaat heeft een iriserende afwerking, bereikt door een biomimetische techniek. Het materiaal reflecteert licht op een speciale manier, wat resulteert in een spectaculaire visuele weergave – die schitterend passen bij de edelstalen uitvoering van het model – zonder het gebruik van kleurstoffen.

 

Aanmelden Novelties Event

Meer nieuws

Volg ons op instagram