• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Schoonheid uit ‘La bella Italia’

10 augustus 2022

Zijn er Italiaanse vrouwen die zonder sieraden de deur uit gaan? Sieraden worden in La bella Italië bij elke gelegenheid gedragen. Goud en designs met flair en karakter, maken sieraden uit La bella Italië -net als het prachtige land zelf, onweerstaanbaar!

 


 

Jarrèl Beau Monde San Remo collier

Nederlandse roots en ‘Bellezza Italiana’ komen samen in het sieradenmerk Jarrèl. We zijn bijzonder trots op dit merk, dat in 1974 werd opgericht in Haren. Sinds de oprichting brengt Jarrèl onderscheidende gouden sieraden, gemaakt door Italiaanse goudsmeden. In elk ontwerp is plaats voor prachtige edelstenen. Zij vormen de rode draad in de collecties van Jarrèl. Dit 14 karaat roségouden collier uit de Jarrèl Beau Monde San Remo collectie heeft een hanger met blauwe chalcedone en ioliet. De afmeting van de steen is 8 millimeter en cabochon geslepen.

 

Bekijk Jarrèl Collectie

 


 

Nanis Ipanema Armband met Onyx

Nanis brengt eigentijdse juwelen met daarin onmiskenbaar de onderscheidende kwaliteit, creativiteit en gewaagdheid die Italiaanse sieraden zo aantrekkelijk maken. Uitganspunt in de designs van Nanis is dat sieraden zich vormen naar de vrouw, en niet andersom. De luxe van Italiaanse sieraden wordt uitbundig getoond in deze schitterende 18 karaat gouden armband met zwarte onyx. De armband is met de hand gemaakt en heeft een met diamanten bezette sluiting.

 

Bekijk Nanis Collectie

 


 

Nanis Libera oorsieraden met diamant

Elk sieraad van Nanis toont een schat aan authentiek Italiaans vakmanschap. Een van de onderscheidende kenmerken van Nanis-sieraden zijn de fijne gravures die streepje voor streepje handmatig worden aangebracht met speciaal graveergereedschap. De schoonheid van deze klassieke grafeertechniek wordt getoond in deze 18 karaat Nanis oorbellen die verrijkt zijn met diamanten.

 

Bekijk Nanis Collectie

 


 

Pesavento oorsieraad met diamond dust

Het motto van het Italiaanse Pesavento: ‘Trends van vandaag kunnen de klassiekers van morgen zijn, en vice versa’, zorgt voor sieraden waar moderniteit en tijdloosheid in perfecte balans zijn. Of het nu gaat om nieuwe vormgegeven schakelsieraden of om nano-technologie: de ontwerpen van Pesavento zijn vernieuwend met potentie tot de ‘nieuw classics’. Een van de ontwikkelingen van Pesavento is diamond dust: diamant zo fijn en licht dat ze op een vernieuwende manier verwerkt kunnen worden. Zoals in deze hangende 18 karaat roségouden oorstekers met diamant stof.

 

Bekijk Pesavento Collectie

 


 

Pianegonda zilveren Vinctum Ring

Pianegonda is gevestigd in Vicenza, het Noord-Italiaanse centrum van de sieradenindustrie en werd opgericht in 1994. Pianegonda is een pionier op het gebied van elegante zilveren designsieraden. De natuur, maar ook moderne architectuur gelden als de grootste inspiratiebronnen. Deze prachtige zilveren ring met 5 verschillende banden komt uit de Pianegonda Vinctum-familie.

 

Bekijk Pianegonda collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram