• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

MeisterSinger siert Ha Juweliers

10 augustus 2022

Heeft u hem al gezien, de prachtige MeisterSinger klok aan onze gevel? De klok siert niet alleen sinds kort ons pand, maar vertelt ook een bijzonder verhaal over tijd. MeisterSinger produceert éénwijzerhorloges volgens de MeisterSinger filosofie: ‘Beleef tijd als een geschenk, niet als mogelijkheid de seconden te tellen’. Wijzers van MeisterSinger uurwerken verspringen elke vijf minuten. Precies twaalf keer per uur. Het merk brengt daarmee rust in een wereld waarin alles lijkt te draaien om snelheid.

Waar veel horlogemerken kiezen voor uurwerken die zo nauwkeurig zijn dat tijd tot op de seconden – en minder- kan worden afgelezen, kiest MeisterSinger voor het vertragen van de tijd. Dit vanuit de carpe diem-gedachte dat we de tijd niet naar onze hand zetten, maar dat tijd ons ruimte geeft om mooie momenten te beleven.

Dit betekent niet dat MeisterSinger horloges onbetrouwbaar zijn in de tijdsweergave. Integendeel. Elk MeisterSinger horloge is uitgerust met een innovatief Zwitsers precisie-uurwerk. Zowel op gebied van technische innovatie als op gebied als design sleept het merk de ene na de andere award binnen. Toch zijn uurwerken met één wijzer allesbehalve nieuw. Zonnewijzers, maar ook torenklokken in de middeleeuwen hadden slechts één wijzer. Eeuwen later, staan de eenwijzerhorloges van MeisterSinger voor het terugbrengen van tijd tot de essentie.

Bekijk MeisterSinger Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram