• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Tijd voor nauwkeurigheid

29 maart 2023

Of u nu kiest voor een zakelijk horloge, een horloge met een automatisch chronograaf uurwerk of een elegant dameshorloge met een quartz uurwerk, deze modellen zijn uitermate bij de tijd.

 


 

Oris Big Crown X Cervo Volante

Cervo Volante is een Zwitserse natuurbeschermingsorganisatie die de huiden van herten als bijproduct van vernietiging redt, door er hoogwaardige producten van te maken. Oris is een samenwerking aangegaan met dit bedrijf om horloges te kunnen voorzien van een duurzame lederen horlogeband. Het eerste model dat met deze duurzame band wordt uitgebracht is de retro-stijl Oris big Crown, een van de meest geliefde modellen van het huis.

 

Bekijk Oris Collectie

 


 

Seiko Presage Cocktail Time

Het is altijd ergens cocktail time…Seiko presenteert met drie nieuwe Presage dameshorloges de sfeer van een cocktail-afternoon. Kenmerkend voor de Presage zijn de textuur wijzerplaat en de diamantvormige indexen die afwisselend worden vergezeld door diamanten. De kleurstelling die Seiko voor de horloges koos, is geïnspireerd op champagne cocktails.

 

Bekijk Seiko Collectie

 


 

Frederique Constant Classics Triple Calendar Chronograph

Frederique Constant heeft met de Classics Triple Calendar Chronograph niet alleen de klassieke horlogerie nieuw leven ingeblazen, maar houdt zich daarbij ook aan een missie: luxe horloges toegankelijk maken. Dit doet het merk door deze chronograaf te voorzien van een uitstekend quartz uurwerk. Het merk zet hiermee een charmant en modern horloge neer. Het model heeft saffier glas en is tot 50 meter waterdicht. Het horloge is uitgevoerd met een zwarte kalfsleren horlogeband en een edelstalen kast van 40 millimeter breed.

 

Bekijk Frederique Constant Collectie

 


 

Junghans Meister Chronoscope

Klassiek ontmoet sportiviteit, dit zien we terug in de Meister Chronoscope van Junghans. Typisch voor de Meister-lijn zijn de smalle indexen en de diepliggende uitsparingen voor de subdials. Deze geven de wijzerplaat een intrigerende diepte. De dagen van de week worden in het venster op drie uur weergegeven in het Duits.

 

Bekijk Junghans Collectie

 


 

Tissot PRX

Tissot lanceerde de eerste PRX in 1978. De stijlkenmerken uit die tijd, zoals de rechthoekige wijzers en een ronde bezel in een tonvormige kast, zijn eigenlijk nooit naar de achtergrond verdwenen. Het horloge zal opvallen bij mensen met een passie voor retro-design, maar de nieuwe Tissot PRX past ook naadloos aan bij de huidige tijd. De nieuwe PRX is precies even groot als het originele horloge uit 1978: een slanke 35 millimeter. De Tissot PRX is ook verkrijgbaar als automaat en met een 40 millimeter kast.

 

Bekijk Tissot Collectie

 


 

Ebel Discovery

Het Ebel Discovery dameshorloge uit de Ebel 1911 serie is een icoon onder de iconen. Kenmerkend zijn de 5 schroefjes rondom een ronde bezel in een zeshoekige kast en de tweekleurige schakelarmband die een perfecte eenheid vormt met de kast. De Discovery is een succesvol model vanwege de sportief-klassieke uitstraling die het horloge passend maakt om te dragen bij elke gelegenheid. In dit horloge zorgen tientallen diamantjes op zowel de wijzerplaat als in de bezel voor extra luxe.

 

Bekijk Ebel collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram