• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Kunst aan het Hof

24 februari 2023

Van woensdag 22 t/m zondag 26 maart vindt de 2e editie van de high-end boutique beurs ‘Kunst aan het Hof’ plaats in de Havezate van het Hof van Saksen in Nooitgedacht. Ha Juweliers is op deze beurs vol topcollecties uit de wereld van kunst, antiek juwelen & design aanwezig met de uitzonderlijke horloge- en sieradenmerken Christiaan van der Klaauw, Armin Strom en Krieger. Daarnaast kunt u kennismaken met de handgemaakte design muziekdozen van het Zwitserse merk Reuge,

 


 

Armin Strom Gravity Equal Force Ultimate Sapphire

De Gravity Equal Force van Armin Strom is ‘s werelds eerste automatische horloge met constante kracht transmissie, het omzetten van kracht in beweging. Het resultaat is een permanente vermogensafgifte aan de balans wat ervoor zorgt dat het horloge een feilloze precisie levert. Met zijn off-center grijs getinte saffier wijzerplaat en transparante uiterlijk maakt dit edelstalen horloge met een diameter 40,5 millimeter horlogetechniek zichtbaar fascinerend.

 

Bekijk Armin Strom Collectie

 


 

Christiaan van der Klaauw Hypernova

De CVDK Hypernova combineert een chronograaf met een dag/nacht aanduiding, een vernuftige datumaanduiding en maanstand indicatie op 6 uur. De maan in het venster geeft actuele maanstand aan: links voor het eerste kwartier, rechts voor het laatste kwartier en in het midden wanneer het volle maan is. Wanneer de maan niet zichtbaar is, is het nieuwe maan. Elk Christiaan van der Klaauw astronomisch horloge wordt volledig met de hand gemaakt in beperkte oplage. De edelstalen kast heeft een ruime afmeting van 44 millimeter. Als CvdK-signatuur bevinden de indexen zich boven een denkbeeldige horizon en prijkt op 12 uur het logo in de vorm van een zon met 12 ‘klauwen’. Deze vorm is ook gekozen voor de rotor die via het saffierglazen kastdeksel zichtbaar is.

 

Bekijk Van der Klaauw Collectie

 


 

 

Bekijk Reuge collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram