• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Time of your life

07 maart 2022

De geschiedenis van het horloge gaat terug tot de 15e eeuw. In die tijd was ‘de draagbare klok’ nog een zakhorloge. De claim voor het eerste polshorloge ligt bij de Zwitserse horlogemaker Abraham Louis Breguet die in 1821 een dameshorloge maakte in opdracht van de koningin van Napels. Er zouden nog vele merken volgen die zich gingen toeleggen op het ontwerpen van gedenkwaardige, Zwitserse dameshorloges. Waaronder de Frederique Constant, Ebel en Longines en het modernere Rado.

 


 

Frederique Constant

Frederique Constant Ladies Automatic

Hoewel de naam anders doet vermoeden, werd het merk Frederique Constant in 1988 opgericht door het Nederlandse echtpaar Peter en Aletta Stas. De merknaam werd gekozen door verschillende namen van Peter en Alleta’s grootouders samen te voegen. Inmiddels is het bedrijf niet meer in familiehanden, maar de kenmerkende klassieke elegantie van het Frederique Constant horloge is gebleven. Zoals te zien is aan dit rosévergulde automatische horloge met parelmoer wijzerplaat en Romeinse indexen.

 

Bekijk Frederique Constant Collectie

 


 

Ebel Wave lady

Ebel Wave Lady

Met zijn ronde lijnen en gladde textuur wordt de Ebel Wave armband al sinds de jaren 70 gezien als een symbool voor vrouwelijke schoonheid. Het iconische ontwerp wordt in dit bicolor horloge met quartz uurwerk gecombineerd met een saffiergroene wijzerplaat die 8 diamanten als index heeft.

 

Bekijk Ebel Collectie

 


 

Longines DolceVita

Longines DolceVita

Geïnspireerd door ‘La Dolce Vita’, is de DolceVita van Longines een eerbetoon aan de mooie dingen van het leven. De horloges uit de serie hebben een rechthoekige kast en een uitgesproken elegantie. De edelstalen kast van het DolceVita quartz horloge wordt gecombineerd met een zilveren wijzerplaat.

 

Bekijk Longines Collectie

 


 

Rado Hyperchrome

Rado Hyperchrome met diamanten

Rado staat bekend om de innovatief ontwerp en het gebruik van hightech materialen. Rado horloges schitteren dankzij het gebruik van lichtgewicht keramiek en een tot in het kleinste detail verfijnde afwerking. Voor de HyperChrome Diamonds werd lichtheid gecombineerd met de onmiskenbare glans van diamanten.

 

Bekijk Rado Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram