• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Warm goud en poedertinten

06 oktober 2022

Warm roségoud en poederachtige kleuren die doen denken aan een benevelde herfstochtend, maken deze sieraden onweerstaanbaar.

 


 

Nanis Ipanema oorknoppen

In de sieraden van het Italiaanse merk Nanis wordt kracht gecombineerd met vrouwelijkheid. De prachtige kleurcombinatie van deze oorknoppen is te danken aan rutielkwarts, citrien en briljant geslepen diamant. De oorknoppen zijn leverbaar in witgoud, geelgoud en roségoud.

 

Bekijk Nanis Collectie

 


 

Rocks On a Rope Armband Tantalize

Rocks On a Rope bewijst dat diamanten ook subtiel gedragen groots zijn! Het Amsterdamse merk verstaat de kunst om de luxe van diamant op geheel eigen wijze te tonen door diamant te combineren met fijne, maar sterke gouden draden in armbanden en colliers. In deze armband zijn zwarte diamanten gecombineerd met roségoud.

 

Bekijk Rocks On a Rope Collectie

 


 

Rocks On a Rope Collier Mystical

Het Amsterdamse Rocks On a Rope maakt tijdloze sieraden die de kracht en de schoonheid van vrouwen benadrukt. Sieraden van Rocks On a Rope bevatten slechts twee ingrediënten: gekleurde diamanten en een fijn maar sterk koordcollier van goud. Dit 14 karaat roségouden Y koordcollier heeft elke drie centimeter een champagnekleur diamant.

 

Bekijk Rocks On a Rope Collectie

 


 

Bron Catch oorhangers

De Bron Catch-familie (Bron spreekt niet over collecties, maar over families) is een levendige familie vol kleur! Deze oorhangers bestaan uit roségoud, tsavoriet en London blue topaas, maar zijn in allerlei kleurcombinaties leverbaar. Maak je keus, kies uw Catch!

 

Bekijk Bron Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram