• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Lifestyle items

06 oktober 2022

De elegantie van luxe lifestyle-items zijn sieraden voor het interieur.
Uitgevoerd in warme herfstkleuren, passen ze helemaal bij het seizoen.

 


 

QLOCKTWO Classic Creator’s Edition Silver & Gold Large

QLOCKTWO is bekend om zijn meervoudig bekroonde wand- en tafelklokken die de tijd in woorden weergeven. Het front van de klokken is eenvoudig verwisselbaar. Model ‘Creator’s Edition Silver & Gold Large’ (90x90cm) is een gelimiteerde editie en heeft een front bekleed met goud en geoxideerd zilver. De tekst verspringt iedere vijf minuten. De minuten worden aangegeven met lichtpuntjes in de hoeken.

 

Bekijk QLOCKTWO Collectie

 


 

QLOCKTWO Touch Creators Edition Golden Legend

Tafelklokken van QLOCKTWO zijn meer dan een klok. Het zijn designobjecten die direct de blik van aanwezigen vangen door tijd in woorden te spellen. Het front van dit model is gemaakt van aluminium dat met 24 karaat goud is verguld. De tafelklok heeft een afmeting van 13,5 x 13,5 centimeter.

 

Bekijk QLOCKTWO Collectie

 


 

Reuge Slightly Windy Muziekbox

Dit prachtige handgemaakte object is een muziekbox en daarmee niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor het oor. In het oog springend zijn de halmen van vergulde tarwe. De muziekbox heeft een elsbes houten onderstel en kan drie melodieën spelen: Autumn leaves, What a wonderfull world en Summertime.

 

Bekijk Reuge Collectie

 


 

Cire Trudon Joséphine

Opgericht in 1643 is Cire Trudon de oudste kaarsenfabriek van Frankrijk. Een wasmassa van kruideningrediënten in een speciale mix zorgt voor de ontwikkeling van geuren en garandeert een roetvrije verbranding. Cire Trudon Joséphine verspreidt de heerlijke geur van iris, witte muskus en sandelhout. In het hart is camelia, jasmijn en roos te herkennen en de topnoten bestaan uit bergamot, kafferlimoen en geurige specerijen. Geurkaars Joséphine is leverbaar in verschillende maten. De ‘Classic’ biedt 55 tot 60 branduren, de Intermezzo kaars heeft 3 lonten en biedt 110 tot 120 branduren. De kaars in het grote formaat heeft meer dan 300 branduren.

 

Bekijk Cire Trudon Collectie

 


 

DaqiConcept Bird Onyx Black

In de minimalistische vorm van de DaqiConcept Bird Onyx Black is een lieflijk vogeltje te ontdekken, uitgevoerd in handgeschilderd zwart porselein. De lichtintensiteit is met een zachte druk op de lampvoet in te stellen. Maat: 105mm x 105mm x 190mm.
 

Bekijk DaqiConcept Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram